Психолог в Украине


Інеса Мельник - Записаться к психологу


  • Цена: 250 грн.
  • Номер телефона: +38 (096) 926-27-27
  • Адрес: Львов
  • День рождения:
  • Другие контакты:
  • Владение языками: Русский, Украинский
  • Профессия: Психолог
О психологе - Інеса Мельник

Привіт! Мене звуть Інеса Мельник, і я психолог та психотерапевт зі спеціалізацією на роботі з дітьми та підлітками. Мені дуже подобається допомагати молодим людям знайти свій шлях до щастя та емоційного благополуччя.


Я маю вищу освіту в галузі "Практична психологія" в національному університеті, а також 1,5 року досвіду роботи з дітьми. Протягом цього часу я допомогла багатьом дітям пережити різні емоційні виклики та проблеми.


Окрім цього, я також навчаюся на гештальт-терапевта, оскільки моє бажання працювати з дорослими постійно зростає. Я вважаю, що розвиток та самовдосконалення психолога є важливим аспектом моєї професійної діяльності, тому я регулярно відвідую психотерапевта, щоб працювати над собою.


Я спостерігаю, як мої діти зростають і розвиваються, і мене дуже радує бачити, як вони здобувають нові навички та розкривають свій потенціал. Мої клієнти часто висловлюють вдячність і задоволення від результатів нашої спільної роботи.


Я пропоную допомогу з такими темами, як страхи, тривожність, замкненість та відсутність друзів, розв'язання конфліктів з батьками та вибір шляху після 9-11 класів. Я допоможу вашій дитині знайти внутрішню силу та ресурси для подолання емоційних перешкод і досягнення балансу та самоповаги.


Я пропоную онлайн-зустрічі тривалістю 45 хвилин за ціною 250 грн, а також зустрічі в офісі за ціною 370 грн. Вибір формату залежить від вашого бажання та зручності.


Я віддана своїй роботі та з великим задоволенням допомагаю дітям та підліткам розкривати свій потенціал та знаходити гармонію в своєму житті. Я завжди відкрита до нових викликів та можливостей і з нетерпінням чекаю можливості співпрацювати з вами та вашою родиною.


Якщо у вас виникли питання або ви бажаєте домовитися про зустріч, будь ласка, зв'яжіться зі мною. До зустрічі!






Недавно смотрели

(1) отзывы о психологе Інеса Мельник
Добавить комментарий
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив



Отзыв о психологе от Вячеслав Воробьёв
Вячеслав Воробьёв Пациент
0

На все вопросы, которые я смог задать, она ответила, я доволен,  Все классно!



Услуги психологов и психотерапевтов во Львове