Психолог в Украине


Анна Юріївна Гільман - Записаться к психологу


  • Цена: 450 грн.
  • Номер телефона: (09645)37-406
  • Адрес: Ровно
  • День рождения:
  • Другие контакты:
  • Владение языками: Русский, Украинский
  • Профессия: Психолог
О психологе - Анна Юріївна Гільман

Образование - Анна Юріївна Гільман
Психолог, кандидат психологічних наук, психосоматолог, фахівець у напрямку процесуальної психотерапії, процесуальний психолог, психолог-консультант в ТА і гештальт підході. Освіта: Національный університет «Острозька академія», освіта вища: психолог, викладач психології (2013 р.). Кандидат психологічних наук (2017 р.) Сертифікати: - сертифікат про закінчення навчання програми І ступеню гештальт-терапії Київського Гештальт-Університету, 2009-2010 рр.; - сертифікат про участь в психотерапевтичній групі транзакційного аналізу (Українська Асоціація Транзакційного Аналізу УАТА), 2010 р.; - сертифікат про закінчення навчання освітньої програми «Використання процесуальної психології розвитку в консультативній практиці» (Український Інститут Процесуальної Психології та Розвитку, № СЕ 2640148 науково-методичного центру практичної психології та соціальної роботи НАПН України), 2015 р.; - сертифікат про підвищення кваліфікації за програмою «Застосування процесуальної психології розвитку в консультативній практиці» (№ СП 1541933 науково-методичного центру практичної психології та соціальної роботи НАПН України, протокол № 5 від 11.05.2017 р., м. Київ, 2017 р.); - сертифікат про проходження курсу «Теорія і практика роботи з психосоматикою» (сертифікат № ТП 20196), свідоцтво про проходження супервізійної атестації із здобуттям спеціалізації «психосоматолог» (м. Київ, 2019 р.). Стажування за кордоном: Клініка психіатрії, бойового стресу та психотравматології Центрального шпиталю МОН Військового медичного інституту у м. Варшава (Klinika Psychiatrii, Stresu Bojowego i Psychotraumatologii WIM CSK MON (Wohskowy Instytut Medyczny. Centralny Szpital Kliniczny Ministersrwa Obrony Narodowej), Warszawa. Підвищення кваліфікації у роботі з травмою та ПТСР (за методом тривалого впливу Е.Фоа) (2020 р.).
Опыт психологической практики - Анна Юріївна Гільман
Індивідуальні консультації: практичний досвід роботи 9 років. Напрям роботи: психологічна, психокорекційна та психотерапевтична допомога дорослим та підліткам. Проведення тренінгів і психологічних груп: тренінг по формуванню саногенного мислення (2018-2019, м. Острог), тренінги по психосоматиці «Симптоми болю: (інструменти у роботі з психосоматичними проявами)» (2019, м. Острог), «Симптоми болю: нові можливості хвороби. Частина ІІ» (2019, м. Острог), співведуча тренінгу «Ресурси тілесної психотерапії» (2019, м. Острог), співавтор та ведуча семінару-практикуму: «Психосоматичні особливості харчової поведінки» (2019, м. Острог), співавтор та ведуча циклу тренінгів по формуванню жіночності «Мистецтво бути жінкою. Практики розвитку жіночності» (2019, м. Київ), тренер та співавтор навчально-терапевтичної програми «Основи психосоматики» (2019-2021, м. Острог, Рівне, Луцьк).
Используемые подходы и техники - Анна Юріївна Гільман
Гештальт терапия Когнитивная психотерапия Транзактный анализ Процесуальна психотерапія Психосоматика
Работа с проблемами - Анна Юріївна Гільман
Напрями роботи: психосоматичні скарги та симптоми; чоловічо-жіночі стосунки; важкі стресові обставини; незадоволеність власним життям, самотність; труднощі, пов'язані з вибором; вікові та життєві кризи; проблеми взаємовідносин між підлітками і батьками; пошук ресурсу для подолання невпевненості, страху, робота з ПТСР та постстресовими станами тощо.
Другие психологи из Ровно
Недавно смотрели

(0) отзывы о психологе Анна Юріївна Гільман
Добавить комментарий
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив




Услуги психологов и психотерапевтов в Днепре













Услуги психологов и психотерапевтов в Ровно