Психолог в Украине


Ксенія Рейхарт - Записаться к психологу


  • Цена: 400 грн.
  • Номер телефона:
  • Адрес: Львов
  • День рождения:
  • Другие контакты:
  • Владение языками: Русский, Украинский
  • Профессия: Психолог
О психологе - Ксенія Рейхарт

Образование - Ксенія Рейхарт
1. Львівський національний університет ім. І. Франка, бакалавр філософії 2. Київський національний університет ім. Т. Шевченка, магістр психології, спеціалізація "клінічна психологія" 3. Наративна майстерня, I – III ступінь дистанційної програми вивчення наративної практики 4. Центр громадського здоров'я МОЗ України, дистанційний курс "Розлади психіки та поведінки. Основи психіатричної пропедевтики" 5. Центр додаткової освіти у сфері психології "Метафора". Міні-курс "Психосоматичні аспекти анорексії в контексті психологічного консультування" 6. Окрім зазначеного, регулярно відвідую короткочасні освітні заходи: конференції, тренінги, семінари
Опыт психологической практики - Ксенія Рейхарт
Привіт) Мене звуть Ксюша. Я - клінічна психологиня з філософським бекграундом. Працюю в наративному підході, а також досліджую інші цікаві для мене напрямки, зокрема третю хвилю КПТ і тілесно-орієнтовану психотерапію. Також я - проходжу практику у Львівському обласному ПНД: веду терапію з пацієнтами, відвідую клінічні розбори та інтервізії; - працюю під супервізією; - відвідую особисту терапію; - безперервно підвищую свою кваліфікацію. Як спеціалістка дотримуюсь таких цінностей: - конфіденційність; - толерантність до представниць і представників будь-яких соціальних груп; - ЛГБТ+ та полі- friendly; - фем-оптика; - цілісний підхід - рівноцінна увага до психіки, тілесності та соціальних факторів; - визнаю доцільність фармакологічної підтримки, якщо вона рекомендована та контролюється спеціаліст_кою з медичною освітою.
Используемые подходы и техники - Ксенія Рейхарт
Гуманистическая психотерапия Наративна психотерапія Психодіагностика
Работа с проблемами - Ксенія Рейхарт
До мене можна звернутися з різноманітними запитами, проте ось деякі орієнтири. 1. Налагодити стосунки з собою (емоціями, почуттями, тілесністю): - зрозуміти свої внутрішні процеси, навчитися їх екологічно проживати та виражати; - відновити внутрішній ресурс та впевненість у власних силах; - віднайти особисті та професійні цінності, сенси, орієнтири; - подружитися зі своїм тілом, зрозуміти його та налагодити зв’язок. 2. Побудувати комфортні стосунки з іншими: - визначити особисті кордони та навчитися їх відстоювати; - навчитися регулювати дистанцію в партнерських, дружніх та робочих стосунках; - грамотно вирішувати конфлікти, розпізнавати маніпуляції та знаходити більш гнучкі способи взаємодії.
Другие психологи из Львов
Недавно смотрели

(0) отзывы о психологе Ксенія Рейхарт
Добавить комментарий
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив





Услуги психологов и психотерапевтов во Львове