Психолог в Украине


Надія Олександрівна Маньковська - Записаться к психологу


  • Цена: 700 грн.
  • Номер телефона: 0937404682
  • Адрес: Киев
  • День рождения:
  • Другие контакты:
  • Владение языками: Русский, Украинский
  • Профессия: Психолог
О психологе - Надія Олександрівна Маньковська

Образование - Надія Олександрівна Маньковська
2010 рік - закінчила навчання у Національному Авіаційному Університеті на кафедрі психології та соціології за фахом “Психолог”; 2013 - 2014 рік - курс навчання у “Школі практичної психології” при “Європейському центрі практичної психології” за напрямком Консультуючий психолог (психодинамічна психотерапія); 2019 -2020 рік - міжнародний базовий курс “Сон. Стрес. Психотравма.” від Інститут розладів сну за напрямком Сомнотерапевт. Додатково: Публічні виступи; Тайм-менеджмент; Оцінка персоналу методом Assessment center; Психологічна інтервенція у кризовій ситуації; Техніки арт-терапії. Пройшла більше 500 годин особстої та групової психотерапії та більше 200 годин супервізії.
Опыт психологической практики - Надія Олександрівна Маньковська
Доброго дня, мене звати Надія і я практикуючий психолог та сомнотерапевт. Маю фахову вищу освіту та більш ніж десятирічний практичний досвід (з 2007 року у якості тренера; з 2010 - психолог консультант у організації (державній та приватній, зокрема з 2013 року у IT напрямку); з 2011 - консультуючим психологом). З 2015 року є співзасновником психологічного центру Selena Group.
Используемые подходы и техники - Надія Олександрівна Маньковська
Аналитическая психотерапия Клиент-центрированная психотерапия Арт-терапія Коучинг
Работа с проблемами - Надія Олександрівна Маньковська
Мої клієнти переважно дорослі та підлітки. Роботу з дітьми проводжу лише у рамках сімейної терапії та арт-занять для батьків та дітей. Досить частими запитами моїх клієнтів є: - Побудова гармонійних стосунків з близькими(коханими, дітьми) та оточенням; - Подолання внутрішніх протиріч; - Розвиток емоційної та психологічної стійкості у професійній діяльності та повсякденному житті; - Подолання тривоги та важких емоційних переживань; - Пошук шляхів самореалізації та досягнення цілей у особистому житті та професійній діяльності; - Підготовка сімейної пари до появи малюка; - Знайти нові моделі поведінки у різноманітних життєвих обставинах та стати більш вільним у прояві себе як особистості; - Проблеми з засинанням та тривожні сни. Також, працюю у напрямку корпоративної психології.
Другие психологи из Киев
Недавно смотрели

(0) отзывы о психологе Надія Олександрівна Маньковська
Добавить комментарий
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив




Услуги психологов и психотерапевтов в Киеве