Психолог в Украине


Маргарита Вікторівна Шкляревич - Записаться к психологу


  • Цена: 800 грн.
  • Номер телефона: (063)420-40-35
  • Адрес: Киев
  • День рождения:
  • Другие контакты:
  • Владение языками: Русский, Украинский
  • Профессия: Психолог
О психологе - Маргарита Вікторівна Шкляревич

Образование - Маргарита Вікторівна Шкляревич
37 років. Член асоціації когнітивно-поведінкової психотерапії. Освіта: Диплом про вищу освіту психолога загального профілю міжнародного зразка Диплом клінічного (медичного) психолога (перекваліфікація), а також та фармацевтична вища освіта (Національній медичний університет, Київ). Проходила цикли підвищення кваліфікації в Інституті післядипломної освіти: Інституті медичної психології та психотерапії ім. Карвасарського. Спеціалізація: когнітивно-поведінкова психотерапія. Спеціалізація з наративного аналізу – сертифікат міжнародного зразка від асоціації психологів та психотерапевтів України. Підвищення кваліфікації з кризових станів, психосоматики та невротичних розладів, медичної психології, кпт по роботі з емоціями (Інститут Карвасарського), особистісно-орієнтована терапія. Підвищення кваліфікації: когнітивно-поведінкова терапія особистісних розладів. Сертифікат інституту раціонально-емотивної психотерапії "Основні методи консультування різних напрямків". Сертифікат від Асоціації КПТ по роботі з подружніми парами від Ф.Датіліо, Пенсільванія. Проводжу патопсихологічне дослідження: памяті, уваги, мислення, особистісних характеристик за допомогою клініко-психологічних та експериментально-психологічних методик.
Опыт психологической практики - Маргарита Вікторівна Шкляревич
Член асоціації когнітивно-поведінкової психотерапії. Навчаю самоменеджменту-самоаналізу та самодопомозі. Орієнтована на найкоротші терміни терапії, якщо це можливо. Відкритість методик. Проводжу глибинне опрацювання вашої проблеми за методиками КПТерапії у поєднанні з техніками з інших напрямків. Когнітивно-поведінкова психотерапія - метод психотерапії, який підтримується страховою медициною в Європі та відповідає європейському стандарту допомоги. Ефективність КПТ доведена понад 250 клінічними дослідженнями. НЕ ЗАЙМАЮСЯ: алкогольними та наркотичними залежностями, сексуальними проблемами. Працюю з дорослими та підлітками, що досягли 16 років (за умови бажання особи працювати з запитом, який надають батьки). "Результат" - це спільна робота ФАХІВЦЯ (який знає методики як допомогти) та КЛІЄНТА (який зацікавлений та працює над собою), і ця робота дає глибокі результати.
Используемые подходы и техники - Маргарита Вікторівна Шкляревич
Когнитивная психотерапия Поведенческая психотерапия Экзистенциальная психотерапия Нарративний аналіз, антикризистна терапія, особистісно-орієнтирована терапія
Работа с проблемами - Маргарита Вікторівна Шкляревич
Основні запити, з якими я працюю: - Психологічна підтримка після психологічних травм; - Депресії, тривожні стани, страхи, фобії, панічні атаки; - ПТСР, ОКР, РПП; - Шизоафективні розлади у стані ремісії; - Особистісні кризи - Особистісні розлади (уникаючий, залежний і т.д); - Незадоволеність якістю життя; - Невротичні розлади; - Складнощі у прийнятті рішень; - Проблеми повязані з "тайм менеджментом"; - Екзистенційні проблеми (сенс життя, страх життя/смерті) - Питання самовизначення та самореалізації; - Психосоматичні розлади; - МіжособистіснІ стосунки, - Невпевненість у собі. Спеціалізуюся на роботі виключно з жінками. Працюю онлайн зум/скайп: 800 грн/60-70 хв.
Недавно смотрели

(0) отзывы о психологе Маргарита Вікторівна Шкляревич
Добавить комментарий
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив




Услуги психологов и психотерапевтов в Киеве