Психолог в Украине


Альона Олегівна Жицька - Записаться к психологу


  • Цена: 250 грн.
  • Номер телефона: (098)444-76-31
  • Адрес: Киев
  • День рождения:
  • Другие контакты:
  • Владение языками: Русский, Украинский
  • Профессия: Психолог
О психологе - Альона Олегівна Жицька

Образование - Альона Олегівна Жицька
Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини. Біолог, вчитель біології та основ здоров'я, хімії та екології. Випуск 2013 рік. Білоцерківський інститут неперервної професійної освіти, магістр психології. Випуск 2021 рік.
Опыт психологической практики - Альона Олегівна Жицька
Часний психолог з 2021 року
Используемые подходы и техники - Альона Олегівна Жицька
Нейролингвистическое программирование Поведенческая психотерапия Психоанализ Транзактный анализ Экзистенциальная психотерапия Арт-терапія Метаморфічні карти.
Работа с проблемами - Альона Олегівна Жицька
Робота зі стресами, тривогами, травмами, депресіями, фобіями, психосоматичними розладами, страхами, комплексами, заниження самооцінки та різними негативні стани. Вирішення кризових ситуаціях. Допомога в профорієнтації. Діагностика особистості, визначення темпераменту, рівень тривожності, професійного вигоряння та інше. Робота з метаморфічними картками Resilio, Persona та Oh, використання різні арт-терапії за допомогою малюнків (нейрографіка та різні методики з малюнками). Робота з дітьми та дорослими (нейрокорекції РАС, ДЦП, ЗПР ЗМР, синдромом нав'язливих дій) Консультації оф-лайн та он-лайн. Детальніше за телефоном. Для жителів міста Біла Церква та району зустріч на дому. Ціни в мене помірні.
Другие психологи из Киев
Недавно смотрели

(0) отзывы о психологе Альона Олегівна Жицька
Добавить комментарий
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив




Услуги психологов и психотерапевтов в Киеве