Психолог в Украине


Тетяна Олександрівна Кочерга - Записаться к психологу


  • Цена: 120 грн.
  • Номер телефона: (096)937-58-36
  • Адрес: Винница
  • День рождения:
  • Другие контакты:
  • Владение языками: Русский, Украинский
  • Профессия: Психолог
О психологе - Тетяна Олександрівна Кочерга

Образование - Тетяна Олександрівна Кочерга
Базова освіта: Вінницький національний медичний університет ім. М. І. Пирогова «Медична психологія» 2017р.; МГО НПЦ ІТРО «Акорд» - «Теоретичні та методичні засади реалізації психокорекційного потенціалу проективних карт» 2016р.; Терапевтично - освітня програма І ступеню Київського Гештальт Університету «Введення в Гештальт - терапію/гештальт - консультування» 2017р.; Знаходжусь на ІІ ступені підготовки гештальт-терапевтів Київського Гештальт Університету; Інтерн медичний - психолог в ВОПНЛ ім. акад. О. І. Ющенка Знаходжусь в постійному розвитку та пошуку себе як особистості та професіонала. Відвідую різні інтенсиви, тренінги майстер - класи та семінари.
Опыт психологической практики - Тетяна Олександрівна Кочерга
1,5 року
Используемые подходы и техники - Тетяна Олександрівна Кочерга
Гештальт терапия Метафоричні асоціативні карти Арт - терапія
Работа с проблемами - Тетяна Олександрівна Кочерга
Особистісні проблеми; Складнощі в міжособистісних стосунках, та їх побудові; Кризові та травмуючі події в житті; Хочу трошки поділитися собою: напевно, найперше, що мене здивувало коли я почала знайомитися із психологією, це те - що немає одного єдиного «правильного» рішення, вчинку чи стандарту, для кожного це щось своє, що підходить, і що близько саме йому. Я вчилася, і вчуся жити відповідного до своїх потреб і бажань, відповідно до свого «правильно». Вчуся будувати своє життя з тими людьми, з якими я хочу, а не з якими «треба». Живу про любов, не тільки до когось, а в першу чергу до себе; про можливість бути з іншими, такими не схожими на мене; про почуття: любов, радість, злість, страх та багато інших; про право на життя, яке хочу я, а не яке від мене вимагають, щоб Жити та отримувати від цього задоволення! Якщо це комусь близько, комусь відізвалось, чи просто стало цікаво, то я запрошую Вас на зустріч зі мною, на зустріч із самим собою! Буду рада розділити з Вами частинку Вашого світу, та поділитися своїм!
Недавно смотрели

(1) отзывы о психологе Тетяна Олександрівна Кочерга
Добавить комментарий
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив



Отзыв о психологе от Taradat
Taradat Пациент
+1

Наконец-то нашел доктора который не только слушает и выписывает рецепт, а по настоящему вникает в ситуацию. Спасибо за работу и лечение!



Услуги психологов и психотерапевтов в Виннице