Психолог в Украине


Анна Лозова Степанівна - Записаться к психологу


  • Цена: 600 грн.
  • Номер телефона: (063)068-26-41
  • Адрес: Львов
  • День рождения:
  • Другие контакты:
  • Владение языками: Русский, Украинский
  • Профессия: Психолог
О психологе - Анна Лозова Степанівна

Моя стежина у світі психології була цікавою і вражаючою подорожжю, яке триває вже понад 5 років.


Моя освіта та професійний досвід дозволяють мені надавати індивідуальні консультації, спеціалізуючись на різних аспектах людської психіки. Я вірю в те, що кожна людина - це неймовірно складний та унікальний пазл, і я завжди прагну розуміти, як цей пазл працює.


Однак моя робота не обмежується лише консультаціями. Я також проводжу ментор-сесії, допомагаючи людям розвивати свої соціальні та комунікаційні навички, що є важливими у сучасному світі. Це - не просто робота для мене, але й моя страсть. Я вірю у потенціал кожної людини і завжди готова допомогти вам розкрити його на повну котушку.


Арт-терапія - це ще одна складова моєї практики. Я використовую творчість та мистецтво як інструмент для розкриття емоцій, виразу почуттів та розв'язання проблем. Це допомагає моїм клієнтам знайти нові шляхи розвитку та самовиразу.


Я завжди стежу за новими тенденціями в психології і розвитку особистості, щоб надати вам найкращий досвід психологічної підтримки. Моя мета - допомогти вам розкрити свій потенціал, зробити життя щасливішим і виразнішим. Разом ми можемо подолати будь-які труднощі і знайти шлях до особистої гармонії і успіху.


Образование - Анна Лозова Степанівна
Практичний психолог - Львівський національний університет ім. Івана Франка (Львів) Арт-терапевт, навчально-терапевтичний курс «Арт-терапія» Асоціації практикуючих психологів (Івано-Франківськ) Літня АРТ -школа (Яремче) Сертифікований Майстер - Практик НЛП, "Brave Dreams Group", Анна Принц (Київ) Тренер та ментор soft skills, Центр неформальної освіти NFED (Львів) Тренер особистісного розвитку, Nordic Training International, бізнес-тренер, Ліга Гаргуша (Львів)
Опыт психологической практики - Анна Лозова Степанівна
Приватна практика психологічного консультування (з 2017 року) Тренер психологічних курсів та тренінгів м'яких навичок (з 2015 року) Автор онлайн марафонів та курсів: курс Камера!Мотор! Знайомство з собою!, марафони ПРОкинься, Мрій з Какао, Кіно & Психологія та інші (з 2017 року) Ментор по розвитку soft skills Працюю онлайн / офлайн (кабінет в центрі міста)
Используемые подходы и техники - Анна Лозова Степанівна
Когнитивная психотерапия Нейролингвистическое программирование Поведенческая психотерапия Арт-терапія
Работа с проблемами - Анна Лозова Степанівна
Працюю з такими запитами: - як побудувати стосунки з собою та іншими людьми - як вийти зі стану невпевненості та розгубленості в житті - як прийняти та полюбити себе такими як ви є - як зрозуміти своє призначення та чим займатися у житті - як змінити свою діяльність, коли робота не приносить задоволення - що робити, коли постійно турбує, що подумають інші? - як подолати труднощі у стосунках та спілкуванні - як навчитися розуміти і відстоювати власні границі - як екологічно проживати свої емоції - що робити коли відчуваєте, що вигоряєте чи постійно прокрастинуєте - як відчувати баланс та навчитися жити усвідомлено І багато інших питань. Пишіть в Телеграм / Вайбер свій запит (питання) і визначимо чи підходимо один одному. Також перед першою консультацією ми безплатно зідзвонюємося онлайн на 15 хв, де визначаємо чи співпрацюватимемо далі. Важливо, щоб у вас був відгук. Свого спеціаліста вибирайте серцем... А ще подивіться в очі цій людині на фото і запитайте: цей спеціаліст допоможе вирішити мою проблему?) Людині потрібна людина)
Недавно смотрели

(0) отзывы о психологе Анна Лозова Степанівна
Добавить комментарий
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив





Услуги психологов и психотерапевтов во Львове