Психолог в Украине


Лінда Папітченко - Записаться к психологу


  • Цена: 750 грн.
  • Номер телефона:
  • Адрес: Киев
  • День рождения:
  • Другие контакты:
  • Владение языками: Русский, Украинский
  • Профессия: Психолог
О психологе - Лінда Папітченко

Образование - Лінда Папітченко
- Національний педагогічний університет ім. М.П. Драгоманова спеціальність "Психологія"; - Психотерапевт в методі Positive and Transcultural Psychotherapy (Позитивна і Транскультуральна психотерапія); - Членкиня Української спілки психотерапевтів; - Курс "Пропедевтика психіатрії"; - Basic consultant of positive psychotherapy; - Майстер-курс "Позитивна психотерапія в кризових станах"; - Майстер-курс "Сімейна Позитивна Психотерапія та консультування пар; - Майстер-курс "Загальна психотерапія. Розуміння людини та її досвіду в різноманітних психодинамічних підходах". - Найголовніша освіта для мене - це власний практичний досвід. Завдяки своєму клієнтському та професійному досвіду, я знаю, що робота з психологом міняє життя на краще. Це дає мені впевненість та опору навіть у складних випадках.
Опыт психологической практики - Лінда Папітченко
- Досвід практичним психологом – 7 років; - Індивідуальне консультування та психотерапія; - Проведення семінарів, майстер-класів, тренінгів на теми: поліпшення стосунків між чоловіком та жінкою, пошук сфери своєї реалізації, стабілізація емоційного стану, налагодження життєвого балансу, «Мій ресурс», фінансові складнощі (психологічні аспекти) : не вірю, що можу заробляти більше, працюю багато за маленьку оплату, не вважаю себе гідним кращого. - Участь у форумах та конференціях в якості експерта; - Написання статей на теми своєї спеціалізації: прокрастинація, перфекціонізм, чутливість, гідність, труднощі в реалізації себе, емоційне виснаження, партнер пригнічує та обмежує, пошук себе, страх конфліктів, проблеми в стосунках і т. ін.
Используемые подходы и техники - Лінда Папітченко
Гуманистическая психотерапия Экзистенциальная психотерапия Позитивна та Транскультуральна психотерапія
Работа с проблемами - Лінда Папітченко
ОСОБИСТІСНІ ПРОБЛЕМИ: - повторюваний деструктивний сценарій; - прокрастинація : неорганізованість, запізнення, діяльність через силу, відчуття виснаження; - невпевненість; - самотність; - чутливість: тонко відчуваєте навколишній світ, але це регулярно робить вас вразливим, не знаєте, як зробити чутливість перевагою в різних сферах життя? Як зробити чутливість своєю перевагою в різних сферах життя? - трудоголізм: що за цим стоїть? - перфекціонізм; - втеча в фантазії; - інтровертність: сила інтровертів, як бути успішним, залишаючись собою? - виснаження; - складно реалізувати себе; - страх конфліктів та будь-якого напруження в стосунках; - пошук себе: складно знайти своє місце в житті, професію, усвідомити свою цінність, маю багато здібностей, навичок, вмінь, але не можу знайти саме свою сферу реалізації; - депресія (не клінічна): життя без смаку та кольору, нічого не радує, все набридло, немає сил на зміни, відчуття порожнечі. МІЖОСОБИСТІСНІ СТОСУНКИ: - складнощі в стосунках з батьками та близькими: напруження, непорозуміння; - побудова щасливих, тривалих стосунків в парі: щось заважає, не вдається знайти партнера; - складні стосунки: залишитись чи піти, складно побудувати тривалі стосунки, не розуміння, чому стосунки не складаються. - непорозуміння з чоловіком/жінкою: важко знайти спільну мову; - непорозуміння в стосунках з колегами та оточуючими. Для колег, які навчаються Позитивній та Транскультуральній психотерапії: Можу підписувати підтвердження про індивідуальну психотерапію (після її проходження) в методі Позитивної та Транскультуральної психотерапії. Мови консультування/психотерапії: - Українська - Російська - English З чим не працюю: - із залежностями: алко, нарко, ігро залежностями і т ін. - з фізичним насиллям; - з сексуальними перверсіями; - з посттравматичним синдромом; - не лікую психіатричні захворювання. Не відкладайте життя на потім, не придушуйте внутрішній голос, який сигналізує про проблеми та необхідність психологічної допомоги. Адже поки ви не наважитесь і «не зробити підсвідоме свідомим, воно буде керувати вашим життя». Якщо відчуваєте потребу в психологічній роботі та потенційний резонанс зі мною – ласкаво прошу на консультацію.
Другие психологи из Киев
Недавно смотрели

(1) отзывы о психологе Лінда Папітченко
Добавить комментарий
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив



Отзыв о психологе от Mane
Mane Пациент
0

Очень хороший доктор, очень внимательный. Быстро во всем разобрался. Единственный доктор, который поставил правильный диагноз и дал хорошие рекомендации


Услуги психологов и психотерапевтов в Киеве