Психолог в Украине


Анна Нижник - Записаться к психологу


  • Цена: 600 грн.
  • Номер телефона: 097 869 888 5
  • Адрес: Ровно
  • День рождения:
  • Другие контакты:
  • Владение языками: Русский, Украинский
  • Профессия: Психолог
О психологе - Анна Нижник

Образование - Анна Нижник
Маю вищу психологічну освіту (Національний університет «Острозька академія», 2010 р, спеціальність «Психологія», стаціонар), магістр психології (НаУ «Острозька академія», 2011р) Маю завершену психотерапевтичну освіту: 2008-2013рр, Київський Гештальт Університет, І і ІІ рівень підготовки психотерапевтів. Спеціалізація: діалогова модель в гештальт-терапії, 2013 (тренер Погодін Ігор, МГУ) 2017-2021 рр програма підготовки супервізорів у Київському Гештальт Університеті (ІІІ ступінь). У 2021 випускниця норвезького супервізорського проекту супроводу приватної практики. Отримую регулярну супервізію практики, супервізор Анна Юдін (Норвегія)
Опыт психологической практики - Анна Нижник
В психотерапії працюю з тематичними запитами клієнтами, розрахованими на короткотривале консультування (8-12 зустрічей) з метою ситуативного вирішення гострих життєвих питань, та з довготривалими запитами клієнтів(від півроку до 2-х років і довше), спрямованих на глибинні зміни та самопізнання. Працюю в гештальт-підході (гуманістичний напрямок психотерапії), спрямований на розширення усвідомлення власного життя та своєї ролі в ньому; пошук та відновлення власних ресурсів, можливості опиратися на себе у подоланні труднощів, пропрацювання складних життєвих ситуацій та травматичного досвіду, що жопомагає почуватися вільним та переживати своє життя більш повно та насичено. Мені 35, заміжня, маю донечку:)
Используемые подходы и техники - Анна Нижник
Гештальт терапия Діалогова-феноменологічна психотерапія переживанням
Работа с проблемами - Анна Нижник
-Залежні стосунки. Потреба змін у стосунках з партнером (невдачі в пошуку партнера/труднощі в побудові стосунків/труднощі у завершенні деструктивних стосунків) -Незадоволення сімейним життям. Переживання зради, розлучення -Допомога в критичні моменти життя: втрата близької людини, особистісна криза -Позбутися психосоматичних симптомів -Справитися зі страхом, тривожністю, панікою -З відчуттям розгубленості, потребою розібратися в собі -Підтримати бажання самопізнання та інтересу до Себе спеціалізація: робота з емоційними залежностями у стосунках
Недавно смотрели

(1) отзывы о психологе Анна Нижник
Добавить комментарий
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив



Отзыв о психологе от Инга
Инга Пациент
0

Я обратилась к психологу, чтобы научиться улучшать свои отношения с близкими людьми. Специалист научила меня слушать и понимать других людей и помог мне разобраться в своих чувствах. Я благодарна ему за помощь в нашей семье.


Услуги психологов и психотерапевтов в Днепре













Услуги психологов и психотерапевтов в Ровно