Психолог в Украине


Юлия Кириленко - Записаться к психологу


  • Цена: 300 грн.
  • Номер телефона: (067)165-35-29
  • Адрес: Черкассы
  • День рождения:
  • Другие контакты:
  • Владение языками: Русский, Украинский
  • Профессия: Психолог
О психологе - Юлия Кириленко

Образование - Юлия Кириленко
Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького; Курси: "Психологія стресу та шляхи подолання"; "4 кроки до здорового харчування", "5 кроків до ментального здоров'я під час пандемії".
Опыт психологической практики - Юлия Кириленко
Займаюся психологічною практикою на очних та онлайн консультаціях з питань стресу та визначення індивідуальних способів боротьби з ним, а також як дієтолог-консультант раджу, які варто вживати продукт харчування, щоб дбати про своє здоров'я. Також допомагаю людям схуднути. Знаходячи для початку причину їхньої зайвої ваги.
Используемые подходы и техники - Юлия Кириленко
Поведенческая психотерапия Психоанализ Казкотерапія
Работа с проблемами - Юлия Кириленко
Кожна людина прагне до гармонії. Щоб досягти успіху в житті потрібно, в першу чергу, працювати над собою. Особистість, яка впевнена в собі, маючи власну думку та розуміє сенс буття - щаслива! Я пропоную психологічні консультації, основна ціль яких, не зважаючи на проблему, - знайти та почути себе справжнього, звільнитися від стресу непорозумінь. Я вирішила професійно допомагати людям після того, як сама пройшла крізь пекло випробувань. Тому, що таке стрес, депресія, низька самооцінка, страхи, панічні атаки, сімейні конфлікти... я знаю не з чуток чи книг, а з власного життєвого досвіду. Використовую тільки ті методи, що є дієві та перевірені мною на перипетіях буттєвих доріг. Моя основна сертифікована спеціалізація: "Психологія стресу та способи боротьби з ним". Тому й найбільше практик проведено мною по темам: стресу, депресії, самооцінки, страхів, образ, ненависті, неприйнятті, панічних атак, шляхів професійного росту, пошуку сенсу життя, сімейних конфліктів, психосоматиці. Кохану сім'ю варто щодень творити, а не чекати, що щастя прийде саме собою. Поділюся цінним досвідом, який допоможе Вам зрозуміти в стосунках, в першу чергу, себе, а потім вже свого партнера. Великих зусиль та терпіння варто докласти, щоб щиро любити, розуміти та жити в гармонійній, повноцінній сім'ї. Можливо все!!! Я також допоможу Вам дати відповіді на такі питання: як зрозуміти чого Ви хочете? Як визначити свої сильні сторони характеру? Як зрозуміти, де себе найкраще застосувати? Де знайти необхідні ресурси? Як знайти себе справжнього, своє призначення - особистий успіх? Працюю з дітками від 5 років та дорослими. А також пройшла психологічну підготовку по наданні допомоги бійцям АТО та їм сім'ям. Жити в гармонії та спокої з самим собою, займатися успішним саморозвитком - можливо! Пам'ятаймо, що установки людини починають формуватися з дитинства. Тому, щоб досягти успіху в тій чи іншій ситуації варто змінювати свій світогляд так, щоб сформовані нові установки закріпилися в нейронних сітях. Для цього потрібно залежно від установки як мінімум 50 днів - і звичка сформована. Головне, на консультацію візьміть з собою краплинки віри, надії, любові. Я допоможу вам знову навчитися радіти кожному дню, почувати себе бадьоро, енергійно та бути успішною та щасливою особистістю!
Другие психологи из Черкассы
Недавно смотрели

(0) отзывы о психологе Юлия Кириленко
Добавить комментарий
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив







Услуги психологов и психотерапевтов в Чернигове




Услуги психологов и психотерапевтов в Черкассах