Психолог в Украине


Яніна Заруба - Записаться к психологу


  • Цена: 700 грн.
  • Номер телефона: (050)666-23-18
  • Адрес: Херсон
  • День рождения:
  • Другие контакты:
  • Владение языками: Русский, Украинский
  • Профессия: Психолог
О психологе - Яніна Заруба

Образование - Яніна Заруба
● Херсонська філія Відкритого міднародного університету розвитку людини "Україна", 2008. Спеціальність: практична психологія. Додаткова освіта: - Сертифікат ХГУМНС "Підготовка волонтерів-психологів для роботи з людьми, які постраждали внаслідок екстремальних ситуацій". - Сертифікати ХФ ВМУРоЛ "Україна" про проходження навчання: - арт-терапії (діагностика, робота із сновидіннями, голосом та тілом); - менеджер по персоналу; - психологія реклами. - Свідоцтво учасника семінару "Етичні принципи роботи психотерапевта". - Сертифікат про участь в методологічному семінарі "Персональні і професійні ресурси в роботі із стресом, тревогою та травмою. Психологічна гнучкість". - Сертифікат Google Woman Digital Academy про "Просування послуг" - Сертифікат про участь у вебінарі "Як психологу просувати свої послуги" І ще купа сертифікатів про спікерство на регіональних та міжнародних конференціях та фестивалях, в т.ч. і в спеціалізованих для психологів.
Опыт психологической практики - Яніна Заруба
Досвід роботи по спеціальності - 18 років, з 2003 року. ▪︎Консультую по психологічним питанням з 2007 року, а в активному контрактному режимі - з 2016. ▪︎ Тренінги проводжу з 2006 року. Навчено близько 3000 людей за більш ніж 9500 годин. ▪︎ З 2009го - відібрала тисячі співробітників для місцевих, національних та міжнародної компаній. Побудувала, адаптувала та навчила сотні команд. ▪︎ Трансформаційні ігри веду з 2019 року. В арсеналі "Ліла. Гра життя" та "Хаос". Дорогі потенційні клієнти! ~ Якщо Ви шукаєте психолога, який допоможе змінитися, - то Вам до мене. ~ Якщо Ви застрягли в повторюваних подіях, почуттях або емоціях, - телефонуйте. ~ Якщо душевний біль не дає Вам нормально жити, - пишіть. ~ Якщо Ви прагнете розвитку та усвідомленості, - я чекаю на Вас! Всі мої професійні сторони допомагають в роботі з клієнтом пропрацювати психологічні травми, вийти із складних життєвих обставин, знайти свої сильні сторони, опори та енергію для розвитку, знайти своє місце під сонцем і отримувати від життя та роботи задоволення. Проводжу онлайн та очні (Херсон) консультації. В роботі використовую комплексний підхід і підбираю інструменти для конкретного випадку з різних напрямків психології та психотерапії. Інформацію даю емоційно, зрозумілими словами на українській чи російській мові (за бажанням клієнта). Увага! Провокую на зміни і даю результат. В арсеналі є такі форми роботи: - консультації, - трансформаційні ігри, - тренінги, - вебінари, - майстер-класи, - онлайн курси, - поведінковий коучинг. Люблю працювати з дорослими, які прагнуть щось змінити в своєму житті. Які готові розвивати усвідомленість, щоб отримати внутрішню свободу, легкість, радість, щастя, гармонію, цілісність, яскравість, смак життя, психологічну стійкість і зрілість. Ви можете знайти мене в соціальних мережах: Facebook, Instagram, YouTube; На сайтах психологів та серед Telegram-каналів. Долучайтеся!
Используемые подходы и техники - Яніна Заруба
Аналитическая психотерапия Гештальт терапия Гуманистическая психотерапия Когнитивная психотерапия Клиент-центрированная психотерапия Нейролингвистическое программирование Поведенческая психотерапия Психоанализ Транзактный анализ Трансперсональная психотерапия Экзистенциальная психотерапия Арт-терапія Символ-драма
Работа с проблемами - Яніна Заруба
Перелік вигод від співпраці в ▪︎Harmony UP. Психологічний центр Яніни Заруби: - Стійкість. - Спокій. - Внутрішня гармонія. - Поява енергії та мотивації. - Порядок, зрозумілість і ясність в голові. - Зміни у відносинах у кращий бік. - Навик захисту себе. - Зміна оточення на більш цікаве та ресурсне. - Підвищення та укріплення самооцінки. - Психологічна зрілість. - Розширення емоційного та соціального досвіду, підвищення відповідного інтелекту. - Покращення якості сну, кращі відносини з тілом. - Зменшення впливу тривог і страхів. - Любов до себе. - Свобода та яскравість життя. - Сімейна гармонія. - Відчуття цілісності. - Сапопізнання, розвиток та самореалізація. - Самоповага та стійкі особисті кордони. - Зменшення впливу стресів, втоми та емоційного виснаження. - Ефективні комунікації та вирішення конфліктів. - Уповільнення та виділення часу на власні потреби. - Знаходження сенсу життя, класних цілей. - Визначення своїх бажань, реалізація задуманого. - Розкриття жіночності / чоловічності. - Вирішення гострих питань: заздрість, образи, конкуренція, булінг, зради, ревнощі, самотність, тиранія, співзалежності. - Подолання особистісних криз та травм. - Нарощування сміливості бути собою. ▪︎Smart UP. ПсиБізнес Академія Яніни Заруби. Корпоративний університет пропонує Вам бізнес-тренінги на будь-який смак! - Тренінги для лінійного персоналу (техніки продажів, клієнтоорієнтованість). - Тренінги для управлінського складу (ефективне управління, time-management, лідерство і навчання, командоутворення, якісний підбір і результативне управління персоналом, маркетинг і психологія реклами). А також в переліку послуг є ... - Бізнес-консультації. - Аналітика бізнес-процесів. - Аналіз мотиваційної структури компанії. - Стратегічний менеджмент. - Брендування і позиціонування, розробка корпоративного стилю Компанії. ▪︎ HR.ON. UPgrade ліга. - HR-аналітика. - Аналітика, структурування і логістика бізнес-процесів в компанії. - HR-маркетинг. - Побудова та удосконалення HR-бренду. - Розробка та удосконалення корпоративної культури компанії. - HR-консультації. - Проведення співбесід з потенційними кандидатами. - Підготовка кандидатів до співбесіди. - Кар'єрний коучинг. - Навчання і розвиток HRM. - Реформи в команді, ротація. Телефонуйте, коли зважитеся!
Другие психологи из Херсон
Недавно смотрели

(0) отзывы о психологе Яніна Заруба
Добавить комментарий
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив





Услуги психологов и психотерапевтов в Херсоне