Психолог в Украине


Сергій Загребельний - Записаться к психологу


  • Цена: 650 грн.
  • Номер телефона: (097) 675 51 33
  • Адрес: Киев
  • День рождения:
  • Другие контакты:
  • Владение языками: Русский, Украинский
  • Профессия: Психолог
О психологе - Сергій Загребельний

Образование - Сергій Загребельний
Практикуючий психолог, психоаналітик. Автор блогу про відносини і самооціку для жінок. Член Асоціації клінічного психоаналізу дефіцитарних станів его (КПДСЕ). Вища освіта: "Практична психологія, психоаналіз". Міжнародний інститут глибинної психології (МІГП). Курси: - "Сексологія". Асоціація клінічного психоаналізу дефіцитарних станів его КПДСЕ (сертифікат). - "Психоаналіз сновидінь". КПДСЕ (сертифікат). - "Психоаналітичний екзорцизм". - "Техніка символічного моделювання". Школа Олега Матвєєва. - "Військова психологія". НАОУ. - Індивідульне навчання психотерапії - понад 200 годин, викладач - Лівінський Едуард Анатолійович, президент Асоціації КПДСЕ.
Опыт психологической практики - Сергій Загребельний
Приватна практика з 2013 року. - Індивідуальна робота з жінками (20+ років). - Консультування сімейних пар. - Автор статей і прямих ефірів в instagram про відносини і самооцінку для жінок. Робота в організаціях: - 2013р. - 2020р. Психолог в психологічному центрі Ірини Іщенко "Мірра", Київ. - 2016 - 18рр. Психолог в Аюрведичному центрі "Аюрдара", та в центрі психології "Тихорецький 33", Санкт-Петербург. - 2018р. -т.ч. Психотерапевт для матусь в Медичному центрі педіатрії розвитку "Особливі", Київ. Прийом клієнтів онлайн.
Используемые подходы и техники - Сергій Загребельний
Аналитическая психотерапия Психоанализ Символічне моделювання Клінічний психоаналіз дефіцитарних станів его
Работа с проблемами - Сергій Загребельний
Мені подобається працювати з жінками. Я дуже добре вас розумію і як професійний психолог, і як чоловік. Я розумію чого б ви хотіли у відносинах і що заважає вам цього досягати. Тому, мені дуже хочеться поділитися з вами і допомогти подолати ті механізми і перешкоди, які стоять між вами та здоровими, гармонійними відносинами. Якщо ви дійсно хочете бути щасливою у відносинах, розуміти себе і чоловіків, якщо ви готові діяти - зв'яжіться зі мною, я буду радий вам допомогти. Я навчу вас: 🔸 розуміти чоловіків без ілюзій 🔸 разбиратися в собі і бути впевненою 🔸 виходити з негативних сценаріїв та любовних трикутників 🔸 будувати здорові відносини Експрес-консультація (20 хвилин) - безкоштовно.
Другие психологи из Киев
Недавно смотрели

(1) отзывы о психологе Сергій Загребельний
Добавить комментарий
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив



Отзыв о психологе от Георгий Воронцов
Георгий Воронцов Пациент
0

Врач меня внимательно выслушал, сразу назначил анализы и лечение.


Услуги психологов и психотерапевтов в Киеве