Психолог в Украине


Дана Кваша - Записаться к психологу


  • Цена: 600 грн.
  • Номер телефона: (096)426-29-74
  • Адрес: Винница
  • День рождения:
  • Другие контакты:
  • Владение языками: Русский, Украинский
  • Профессия: Психолог
О психологе - Дана Кваша

Образование - Дана Кваша
Завершила Львівський національний університет ім. Івана Франка у 2007 р. за спеціальністю "Клінічний психолог" Завершила програму підготовки гештальт-терапевтів у Міжрегіональному інституті гештальт-терапії та мистецтва, 2 сходинка. Сертифікований гештальт-терапевт. Завершила програму МИГИС "Підготовка супервізорів, навчальних тренерів, групових терапевтів." Завершила підготовку по спеціалізаціям: "Робота із психосоматичним симптомом в гештальт-терапії" "Системна сімейна терапія" "Дитячо-батьківські відносини" "Сексологія" Учасник багатьох інтенсивів та конференцій.
Опыт психологической практики - Дана Кваша
Досвід роботи: 2011-2013 рр психолог у соціальній сліжбі Вінницької міської ради. з 2013 року - приватна практика. Тренер тематичної групи по скульптурному автопортретуванню "Створи свій образ", психологічної фотогри "Він і вона" Автор майстер-класів по психосоматиці та арт-терапії. Тренер терапевтичних груп. Надаю супервізії індивідуальним та груповим терапевтам. Навчальний терапевт.
Используемые подходы и техники - Дана Кваша
Гештальт терапия Психосоматика Сімейна системна терапія
Работа с проблемами - Дана Кваша
Працюю з дорослими, підлітками, сімейними парами. До мене часто звертаються клієнти, які переживають життєву кризу, труднощі у відносинах із партнером, розрив відносин, труднощі із соціальною адаптацією, самотність, депресію, тривогу, панічні атаки, психосоматичну симптоматику, проблеми у порозумінні з батьками, складні переживання у любовних відносинах, а також співзалежні відносини. Потреба віднайти сенс життя, пізнати себе. Кожен клієнт індивідуальний та має свій унікальний запрос. Приймаю нових учасників на групову терапію в психотерапевтичну групу Коло тепла. Групова терапія показана для поліпшення навичок спілкування з оточенням, вирішення міжособистісних конфліктів, поліпшення самооцінки, закріплення результатів особистої терапії. Навчальний терапевт. З питань навчання на гештальт-терапевта, 1 ступінь звертайтеся (психологи, які бажають працювати психотерапевтами, а також якщо ви цікавитеся психологією та бажаєте розвиватися у своїй справі та як особистість ):
Другие психологи из Винница
Недавно смотрели

(0) отзывы о психологе Дана Кваша
Добавить комментарий
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив





Услуги психологов и психотерапевтов в Виннице