Психолог в Украине


Анна Миколаївна Брайковська - Записаться к психологу


  • Цена: 500 грн.
  • Номер телефона: (093)916-44-95
  • Адрес: Киев
  • День рождения:
  • Другие контакты:
  • Владение языками: Русский, Украинский
  • Профессия: Психолог
О психологе - Анна Миколаївна Брайковська

Образование - Анна Миколаївна Брайковська
Вища освіта: Клінічний психолог (Київський Інститут сучасної психології та психотерапії, 2020). К.е.н. (08.00.04, 2014). Доцент менеджменту (2015). Магістр механіки суцільних середовищ (Університет Т.Г. Шевченка, 2003). Сертифікати: Транзактний аналіз в психотерапії (202 Курс, 2019 – 2022); Професійний коуч. Командний коучинг. Тренінг тренерів. Тренінг емоційної компетенції (Erickson Coaching International, CCE ICF, 2016-2017). Трансформаційний коучинг (WPG, CCE ICF,  2016). Дійсний член в Українська Спілка Транзакційного аналізу (УСТА, 2020) та Національна Психологічна Асоціація 2020 р. Регулярно беру участь у семінарах та професійних конференціях.
Опыт психологической практики - Анна Миколаївна Брайковська
Практика психолога-консультанта, психотерапевта з 2019. В особистій терапії з 2018, маю регулярні інтервізії та супервізії. Практика індивідуального та групового коучинга (1000+ год, з 2016). Практика клінічного психолога в ТМО "Психіатрія" (відділення епілепсії, жіноче психіатричне відділення), Дорожня клінічна лікарня №1 (психоневрологічне відділення). Працюю онлайн та очно (українською та російською мовами).
Используемые подходы и техники - Анна Миколаївна Брайковська
Гуманистическая психотерапия Когнитивная психотерапия Психоанализ Экзистенциальная психотерапия Коучинг
Работа с проблемами - Анна Миколаївна Брайковська
- подолання стресу та емоційного вигоряння; - підвищення самооцінки та прийняття себе; - формування здорових особистих кордонів; - складності у комунікаціях, взаємовідносинах з близькими; - вихід з психологічної, емоційної залежності; сепарація; - депресія; тривожність; панічні атаки.
Недавно смотрели

(0) отзывы о психологе Анна Миколаївна Брайковська
Добавить комментарий
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив




Услуги психологов и психотерапевтов в Киеве