Психолог в Украине


Аліна Сазонова - Записаться к психологу


  • Цена: 800 грн.
  • Номер телефона: (096)306-14-36
  • Адрес: Киев
  • День рождения:
  • Другие контакты:
  • Владение языками: Русский, Украинский
  • Профессия: Психолог
О психологе - Аліна Сазонова

Образование - Аліна Сазонова
ЧНУ ім. Б.Хмельницького, кафедра глибинною психології, психолог, викладач психологічних дисциплін Підвищення кваліфікації АСПО Курс "Арт-терапія робота із психотравмою" Курс "Основи гештальт терапії" Курс "НЛП Практик" МІГІС "Гештальт терапевт"
Опыт психологической практики - Аліна Сазонова
З 2013 по 2015 рік працювала дитячим психологом в дошкільному закладі та центрах розвитку дітей. З 2015 та нині надаю психологічні консультації дорослим, проводжу психологічні та бізнес-тренінги,майстер класи.
Используемые подходы и техники - Аліна Сазонова
Гештальт терапия Нейролингвистическое программирование Арт-терапія Психологічне консультування в інтегративному підході
Работа с проблемами - Аліна Сазонова
Маю психологічну освіту рівня магістр. Регулярно проходжу супервізію та інтервізію. Гарантую конфіденційність, повагу до особистих границь, підтримку в складних рішеннях та проживанні складних періодів. У своїй роботі переважно використовую метод гештальт-терапії, адже він спрямований на подолання ядра проблеми, а не просто боротьби з її наслідками. Також, використовую арттерапію, НЛП, КПТ. Я займаюся тим, у що вірю, бо перевірила ефективність на власному досвіді. Психотерапія навчила мене опиратися не тільки на себе, а й на інших, бути в контакті зі своїм тілом, довіряти собі, обирати себе, оточувати себе люблячими людьми, мати високий рівень самоповаги та при любих життєвих обставинах бути собою. Допоможу впоратися з труднощами у відносинах та в професійній реалізації, справитися з невпевненістю в собі та розв'язати проблеми з психосоматикою. Ви будете жити повним життям, маючи комфортні відносини з оточенням, відчуваючи, що ви проживаєте своє життя. Вам до мене якщо: - ви відчуваєте незадоволеність життям, хочеться більш насиченого та яскравого життя; - ви відчуваєте невпевненість в собі, нерішучість і маєте низький рівень самоповаги; - ви відчуваєте, що життя проходить повз і ви не можете ним насолодитися; - вам складно побудувати комфортні та пристрасні романтичні стосунки, часто проживаєте невзаємну закоханість; - ви не любите те чим ви займаєтеся і живете в ритмі "робота-дім-робота"; - ви відчуваєте, що можете набагато більше, але періодично у вас опускаються руки; - вас супроводжує відчуття самотності, навіть з друзями, близькими та родиною; - ви часто хворієте без об'єктивних на те причин.
Недавно смотрели

(0) отзывы о психологе Аліна Сазонова
Добавить комментарий
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив




Услуги психологов и психотерапевтов в Киеве