Психолог в Украине


Антоніна Мельничук - Записаться к психологу


  • Цена: 350 грн.
  • Номер телефона:
  • Адрес: Винница
  • День рождения:
  • Другие контакты:
  • Владение языками: Русский, Украинский
  • Профессия: Психолог
О психологе - Антоніна Мельничук

Образование - Антоніна Мельничук
У 2016 році здобула ступінь бакалавра за напрямком підготовки «Соціальна педагогіка» та здобула кваліфікацію «бакалавр соціальної педагогіки, практичний психолог у навчальних закладах». У 2017 році отримала сертифікат консультанта базового рівня за напрямком Позитивна психотерапія. В січні 2018-го року здобула ступінь магістра за напрямком підготовки «Соціальна робота» та здобула кваліфікацію «магістр соціальної роботи, соціальний педагог, соціальний реабілітолог». З квітня 2018 навчаюся на майстер курсі з позитивної психотерапії В серпні 2018 року вступила до аспірантури Хмельницького національного університету за напрямком підготовки доктор філософії (психологія).
Опыт психологической практики - Антоніна Мельничук
З 2017 року веду індивідуальні консультації у методі позитивної психотерапії. Під час літа 2018 року була психологом на базі відпочинку «Світлий беріг» (проведення тренінгів). З вересня 2018 аспірант в Хмельницькому національному університеті. У 2019 році почала працювати практичним психологом у школі.
Используемые подходы и техники - Антоніна Мельничук
Гуманистическая психотерапия Позитивна психотерапія
Работа с проблемами - Антоніна Мельничук
Проблеми взаємовідносин у сім’ї (конфлікти з чоловіком, дітьми, батьками); Проблеми міжособистісних стосунків на роботі або навчанні (конфлікти із колегами, керівництвом, друзями, відчуваєте постійну втому на роботі тощо); Занижена самооцінка, невпевненість у собі; Кризові стани.
Другие психологи из Винница
Недавно смотрели

(0) отзывы о психологе Антоніна Мельничук
Добавить комментарий
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив





Услуги психологов и психотерапевтов в Виннице