Психолог в Украине


Богдана Янків - Записаться к психологу


  • Цена: 500 грн.
  • Номер телефона: (096)957-65-76
  • Адрес: Львов
  • День рождения:
  • Другие контакты:
  • Владение языками: Русский, Украинский
  • Профессия: Психолог
О психологе - Богдана Янків

Образование - Богдана Янків
Діючий член УСП української спілки психотерапевтів і УПУ(2008р.) Бакалавр диплом-2008році. Магістр психології (МАУП)2012р. 5-р. міжнар. проект з психотерапії Україна- Австрія. ЕАР (UUAP) Ukrainian Umbrella Association of Psychotherapist.14.04.2016-по сьогодні. Manchester Geshtalt Centre -Piter Philippson. 2008 році-3місяці навч тел.конс..Тел. Довіри (57год) Участь в 5 науково-практ. конференціях з міжнар. участю. НАПНУ -інст. психології ім. Костюка (м. Київ) 1,5-р.проект: "Індивідуальне та сімейне психол. консул." з 2012-2013 роки -(276 год.) 2018р.-TraumaAid Germany. 2016рік (50год.) Асоціативні карти в псих консул. Symboldrama. 8-10.03.2019р. - навч у розробника і видавця Moriz Endhelmer.
Опыт психологической практики - Богдана Янків
Досвід роботи -12 років. Маю кабінет в центрі міста Львова. Засновниця - Психологічного центру "Гармонія Відносин" fb та Сімейний та дитячий психолог Богдана Янків - запрошую вас. Практика на базі інституту МАУП. В школі і дошкільному закладі. Вже рік як волонтерю в психо-неврологічному диспансері, веду групу та індивідуально, маю психоаналітичні супервізії та розбори професора О. О. Фільца. Приватна практика - індивідуально з дорослими, дітьми дошкільного, шкільного, підліткового віку. Працюю з парою та з цілою структурою сім'ї. Працюю ОН-ЛАЙН! Приватний підприємець.
Используемые подходы и техники - Богдана Янків
Аналитическая психотерапия Гештальт терапия Гуманистическая психотерапия Когнитивная психотерапия Клиент-центрированная психотерапия Поведенческая психотерапия Психоанализ Экзистенциальная психотерапия Психодрама Арттехіки
Работа с проблемами - Богдана Янків
Особистісний розвиток у різних сферах життя. Міжособистісні відносини. Партнерські стосунки. Батьківсько-дитячі (в тому числі якщо діти дорослі). Робота з дорослими, дітьми, підлітками - неврози, страхи, панічні атаки, тривожність, фобії, травматичні події, насилля, розлади харчової поведінки, робота з самооцінкою, поведінкові (агресія, гіперактивність, сором'язливість, замкнутість, крадіжки, брехня, самоушкоджуюча поведінка, схильність до суїцидальної поведінки). З парою- побудова стосунку, розуміння етапів криз сімейних; в період розлучень, ад'юльтеру(зради), втрати, насилля (фіз.псих.морал). Сни і сновидіння-робота на вирішення!!! Пошук ресурсів. Діагностика. Профорієнтація. Психотерапія. Застосовуються додаткові методики - дихальні саморегулюючі вправи, релаксотерапії, асоціативні карти, гра на емоційний інтелект EQ, для розвитку обох півкуль головного мозку, картки для дітей і підлітків, казко-, арттехіки і музикотерапія.
Недавно смотрели

(0) отзывы о психологе Богдана Янків
Добавить комментарий
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив





Услуги психологов и психотерапевтов во Львове