Психолог в Украине


Маргарита Медвєдєва - Записаться к психологу


  • Цена: 500 грн.
  • Номер телефона:
  • Адрес: Львов
  • День рождения:
  • Другие контакты:
  • Владение языками: Русский, Украинский
  • Профессия: Психолог
О психологе - Маргарита Медвєдєва

Образование - Маргарита Медвєдєва
УКУ (Український католицький університет, м.Львів) – Клінічна психологія з основами психодинамічної терапії. Магістратура. З вересня 2021- ІРСГП (Інститут розвитку символдрами та глибинної психології)– психотерапевт за методом кататимно-імагінативної психотерапії. Являюсь дійсним членом ГО ІРСГП (Громадська організація «Інститут розвитку символдрами та глибинної психології»). Додаткова освіта: 5-6 лютого 2022 – Інститут розвитку символдрами та глибинної психології – «Психоаналітична теорія та інтерпретація сновидінь». 18 грудня 2021 – PSYCON – Авторський семінар Ненсі Мак-Вільямс. «Цінність багатовимірного підходу до опису особистості та психопатології»; «Комплексний погляд на психотерапію межового клієнта»; «Нарцисичні клієнти: допомога їм та допомога тим, хто живе та працює з ними». 6-7 листопада 2021– Інститут розвитку символдрами та глибинної психології– «Робота з перенесенням і контрперенесенням в аналітичному процесі та символдрамі. Робота з опором». 24 квітня 2021 – Інститут розвитку символдрами та глибинної психології – «Кататимно-імагінативна психотерапія (символдрама) порушень міжособистісних відносин в парі». 10-11 квітня 2021 – Інститут розвитку символдрами та глибинної психології – «Межові розлади особистості. Психози». 22-23 січня 2021 – УСП (Українська спілка психотерапевтів) – «Психодинамічний консиліум. «Стратегії психодинамічної терапії психотичних та межових пацієнтів»». 10 вересня – 21 грудня 2020 – Інститут розвитку символдрами та глибинної психології – «Основи глибинно-психологічної символіки і методології символдрами». Грудень 2018 – травень 2019 – УКУ (Український католицький університет), м.Львів – Курс з психології.
Опыт психологической практики - Маргарита Медвєдєва
Проходила практику в львівському психоневрологічному диспансері, та працювала психологом-волонтером в консультаційному центрі "Порадня" від кафедри психології та психотерапії Українського католицького університету.
Используемые подходы и техники - Маргарита Медвєдєва
Аналитическая психотерапия Психодинамічна психотерапія. Кататимно-імагінативна психотерапія (символдрама).
Работа с проблемами - Маргарита Медвєдєва
Працюю з такими запитами: - проблеми у особистих відносинах, співзалежність, розлучення, дитячо-батьківські відносини; - самооцінка, особистісне зростання, саморозвиток, особисті межі, вигарання; - життєві кризи, стреси, панічні атаки, втрати, переживання горя, депресивні стани.
Другие психологи из Львов
Недавно смотрели

(0) отзывы о психологе Маргарита Медвєдєва
Добавить комментарий
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив





Услуги психологов и психотерапевтов во Львове