Психолог в Украине


Яна Дерич - Записаться к психологу


  • Цена: 450 грн.
  • Номер телефона: (050) 211 99 02
  • Адрес: Черновцы
  • День рождения:
  • Другие контакты:
  • Владение языками: Русский, Украинский
  • Профессия: Психолог
О психологе - Яна Дерич

Образование - Яна Дерич
ЧНУ ім. Ю. Федьковича з 2008 р. по 2013 р. Дипломи з відзнакою бакалавра та магістра практичної психології. Московський гештальт інститут з 2012 р. по 2018 р. Сертифікований гештальт-терапевт. Спеціалізація " Гештальт-підхід в роботі з тілесністю" 2017-2018 рр. Участь у психологічних інтенсивах, фестивалях психології та психотерапії, конференціях, різних тренінгах, психологічних та психотерапевтичних групах, тощо.
Опыт психологической практики - Яна Дерич
Практичний психолог в Загальноосвітньому навчальному закладі (I -III ст.) 2011- 2012 рр. Інструктор дитячих розвивальних занять в клубі "Сімя від А до Я" 2012 - 2013 рр. Приватна практика в якості психолога, психотерапевта (очно та онлайн) з 2012. Стабільна, тривала ( 2012 - 2020 рр.) власна психотерапія (тобто в ролі клієнта). Участь у супервізійних та інтервізійних групах. Ведення психологічних та психотерапевтичних груп. Працюю з дітками, дорослими, парами, тощо.
Используемые подходы и техники - Яна Дерич
Гештальт терапия Гуманистическая психотерапия Клиент-центрированная психотерапия Арт - терапія Тілесно - орієнтована терапія
Работа с проблемами - Яна Дерич
- Особистісні та міжособистісні конфлікти, труднощі, тощо; - Робота з емоціями, відчуттями, переживаннями; - Розвиток творчого потенціалу, творчого пристосування до життя; - Робота з кризами, травмами; - Психосоматика; - Сексуальна тематика, гендерна ідентифікація; - Проблеми жіночності; - Пошук себе, свого неповторного шляху. - Прийняття себе, любов до себе; - Проблеми нерозділеної любові, трикутники, тощо; - Пошук ресурсів, сил, натхнення, життя в задоволення і насолоду.
Другие психологи из Черновцы
Недавно смотрели

(0) отзывы о психологе Яна Дерич
Добавить комментарий
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив




Услуги психологов и психотерапевтов в Одессе











Услуги психологов и психотерапевтов в Черновцах