Психолог в Украине


Оксана Бугель - Записаться к психологу


  • Цена: 600 грн.
  • Номер телефона: (050)376-77-89
  • Адрес: Львов
  • День рождения:
  • Другие контакты:
  • Владение языками: Русский, Украинский
  • Профессия: Психолог
О психологе - Оксана Бугель

Образование - Оксана Бугель
Львівський державний університет внутрішніх справ, спеціальність "Практична психологія". 2009 МГІ, 1 ступінь з підготовки гештальт-терапевтів. Humanity Школа гуманістичної дитячої та підліткової психології та психотерапії. Український інститут когнітивно-поведінкової психотерапії Емоційно-фокусована терапія пар, поглиблений курс.
Опыт психологической практики - Оксана Бугель
- психологічне консультування та психотерапія (приватна практика) з 2017 року. Проведення тренінгів для підлітків з soft skills, занять раннього розвитку для дітей з особливими потребами і т.д. Проведення семінарів. Працюю згідно з етичним кодексом психолога. Регулярно беру супервізію.
Используемые подходы и техники - Оксана Бугель
Гештальт терапия Гуманистическая психотерапия Когнитивная психотерапия Поведенческая психотерапия Емоційно-фокусована терапія пар
Работа с проблемами - Оксана Бугель
Пропоную професійну допомогу у вирішенні психологічних проблем. Проводжу індивідуальні консультації з дорослими, парами, підлітками, дітьми. Запити з якими працюю з підлітками: -тривожність -низька самооцінка -труднощі адаптації до школи, шкільна неуспішність -проблеми спілкування з однолітками і дорослими -внутрішні конфлікти та складні емоційні переживання -сімейні кризи, розлучення батьків -вікові кризи -питання сексуальної орієнтації та гендерної ідентичності -корекція і розвиток дитячо-батьківських відносин -булінг у школі Запити, з якими працюю з парами в методі ЕФТ: -ігнорування потреб партнера -самотність в парі, відчуття непотрібності, втрата емоційної близькості пари -образи, які заважають любити партнера -кризи -бажання гармонізувати стосунки, налагодження комунікації в парі -ревнощі, зради в минулому, недовіра, контроль -втрата інтересу до партнера (емоційного, сексуального, пізнавального) -бюджет, організація побуту -стосунки з родичами, виховання дітей Після співпраці з ЕФТ терапевтом у даному методі, за дослідженнями 70% -75% пар виходять з кризи у взаєминах, 90% відмічають покращення у стосунках, зниження ескалації. Запити з якими працюю з дорослими: -навчитися вибудовувати власні кордони -невпевненість в собі, низька самооцінка -труднощі з вибором життєвих пріоритетів, відчуття нереалізованості -тривожність -сепарація -почуття самотності, важко будувати стосунки -відчуття, що життя проходить повз, або марно -труднощі зі зміною, вибором роботи -складно прийняти рішення
Недавно смотрели

(2) отзывы о психологе Оксана Бугель
Добавить комментарий
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив



Отзыв о психологе от Ярослав Филатов
Ярослав Филатов Пациент
0

Ми дуже вдячні лікарю, задоволені прийомом.

Отзыв о психологе от Руслана
Руслана Пациент
0

Тревожность, плохой сон. Снятся зомби, которые выедают мозг. Сразу же после первого сеанса, зомби перестали сниться. Сон улучшился. Тревожность стала меньше. После второго сна, понял, что справлюсь. А сейчас, после 5-го забыл о существовании проблем. Надеюсь навсегда) Спасибо Оксане! Пунктуальность, ненавязчивость. Глубина души. Знание своей профессии.



Услуги психологов и психотерапевтов во Львове