Психолог в Украине


Галина Павлівна Руднева - Записаться к психологу


  • Цена: 0 грн.
  • Номер телефона: (067)766-10-98
  • Адрес: Кропивницкий
  • День рождения:
  • Другие контакты:
  • Владение языками: Русский, Украинский
  • Профессия: Психолог
О психологе - Галина Павлівна Руднева

Образование - Галина Павлівна Руднева
2007- 2011 р.р. Кіровоград. Україна Кіровоградський Інститут Регіонального Управління та Економіки Кваліфікація: психолог-спеціаліст, Українське суспільство практикуючих психологів «Гештальт-підхід» по програмі Московського Гештальт Інститут - гештальттерапевт, Українське суспільство практикуючих психологів «Гештальт-підхід» по програмі Московського Гештальт Інститут Програма: спеціалізація «Системна сімейна психотерапія в гештальт-підході» та багато інших курсів та тренінгів, що детально вказані на сторінці у фейсбук "Психотерапевт Галина Руднева"
Опыт психологической практики - Галина Павлівна Руднева
1.з 2008р. Індивідуальне психологічне консультування дорослих та підлітків. 2.Підготовка та проведення інформаційних тематичних групових лекцій з елементами тренінгу. 3.Ведення психотерапевтичних груп. 4.Сімейне консультування: як одного з пари, парне, так і більшою кількістю членів сім'ї. 5.Психотерапевтична робота з учасниками бойових дій на Сході України та членами їх родин у Кропивницькому обласному госпіталі ветеранів війни з 2014 по 2020. Нині в індивідуальному порядку. 6. Психотерапевтична робота з членами родин загиблих під час бойових дій на Сході України у Кропивницькому обласному госпіталі ветеранів війни з 2014 по 2020. Нині в індивідуальному порядку. 7. Психотерапевтичний супровід людей, що хворіють на COVID та з посттравматичними симптомами після хвороби.
Используемые подходы и техники - Галина Павлівна Руднева
Гештальт терапия Когнитивная психотерапия Клиент-центрированная психотерапия Поведенческая психотерапия
Работа с проблемами - Галина Павлівна Руднева
- смерть близької людини; - розлучення, розставання; - напружені відносини в парі - скандали, зради (сімейне консультування: як одного з пари, парне, так і більшою кількістю членів сім'ї). - нелегкі перипетії підліткового віку (консультування як батьків, так і підлітків); - втома, хронічна втома; - часті, хронічні захворювання(психосоматика); - підвищена дратівливість і агресивність; - страхи; - депресія; - втрата сенсу життя; - бажання/спроба самогубства: - посттравматичний стресовий розлад та наявність симптомів після участі у бойових діях; - посттравматичний стресовий розлад та наявність симптомів після хвороби на COVID... Та інше. Консультації як українською так і російською мовами. Зустрічі відбуваються як у кабінеті, так і онлайн.
Другие психологи из Кропивницкий
Недавно смотрели

(2) отзывы о психологе Галина Павлівна Руднева
Добавить комментарий
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив



Отзыв о психологе от Настя
Настя Пациент
+1

Мне понравился прием, доктор обозначила все проблемы, над которыми стоит работать и меня это устроило. В дальнейшем хочу продолжить посещать данного специалиста. Галина вежливая, корректная. Прием длился полтора часа.

Отзыв о психологе от Стас
Стас Пациент
0

Выбирал специалиста по стажу работы. Галина очень хороший, вежливый и внимательный специалист. Нашел контакт с ребенком. Доктор уделил внимание и мне, и дочке. Мы договорились, что пока достаточно. Посмотрим как будет развиваться ситуация. Уже дальше будем принимать решение. Приемом я остался доволен. 


Услуги психологов и психотерапевтов в Донецке














Услуги психологов и психотерапевтов в Ровно