Психолог в Украине


Анна Іванівна Верещинська - Записаться к психологу


  • Цена: 1000 грн.
  • Номер телефона: +38 (097) 370-56-26
  • Адрес: Львов
  • День рождения:
  • Другие контакты:
  • Владение языками: Русский, Украинский
  • Профессия: Психолог
О психологе - Анна Іванівна Верещинська

Мене звуть Анна Верещинська, і я - психолог і психотерапевт з Львова, яка присвятила своє життя підтримці та допомозі іншим.


З 2012 року моя практика зосереджена на індивідуальному психотерапевтичному супроводі, де я сприяю пацієнтам у розкритті їхнього внутрішнього потенціалу та розвитку здатностей для психологічного самовдосконалення. Я вірю, що кожна людина - це унікальний пазл, і моя місія - допомогти їй знайти і зібрати всі ці цінні частинки, щоб створити гармонійний і задовільний життя.


Моє життєве покликання розкривається не лише в стінах мого приватного кабінету. Я також працюю як шкільний психолог, де я намагаюся створити сприятливий психосоціальний клімат для дітей та молоді, допомагаючи їм розуміти і керувати своїми емоціями, розвивати ефективні способи вирішення конфліктів та покращувати їхні відносини з оточуючими.


У мене також є великий досвід волонтерської роботи у психоневрологічному деспансері та центрі для дітей з особливими потребами. Ця робота надихає мене і підтримує у роботі з людьми, які потребують особливої уваги та турботи.


Я є сертифікованим психотерапевтом Української Спілки Психотерапевтів, що підтверджує мій високий рівень кваліфікації та зобов'язаність до професійного зростання.


Моя робота в психотерапії включає індивідуальні та групові сесії, де ми разом досліджуємо ваші почуття, думки та досвід, розкриваємо глибинні мотивації та шукаємо шляхи до психологічного здоров'я і самовдосконалення.


Приходьте до мене, і ми разом прокладемо шлях до вашого емоційного і духовного розвитку, допоможемо вам знайти внутрішню гармонію та заспокоєння у цьому непередбачуваному світі. Моя місія - бути вашим супутником на цьому захоплюючому подорожі вглиб себе.


Образование - Анна Іванівна Верещинська
2007-2012рр. Львівський національний університет імені Івана Франка (психолог, викладач). 2014-2018рр.Український Психотерапевтичний Університет(метод-психоагаліз). 2014-2019рр.Буковинський Психотерапевтичний проект власного досвіду. 2014-2017рр.Психіатрична пропедевтика. 2019р- п'ятирічний психосоматичний проект " Мистецтво можливого" 2021-проект КІСПП "психотерапія пар" Психотерапевт Української Спілки Психотерапевтів.
Опыт психологической практики - Анна Іванівна Верещинська
З 2012р.приватна практика. Шкільний психолог. Волонтер в психоневрологічному деспансері. Волонтер в центрі для дітей з особливими потребами. Психотерапія групова,індивідуальна при адикції. Психотерапія учасників АТО. Психотерапевт в психотерапевтичному центрі Верде
Используемые подходы и техники - Анна Іванівна Верещинська
Аналитическая психотерапия
Работа с проблемами - Анна Іванівна Верещинська
Психологічна допомога у подоланні життєвих негараздів,сімейних конфліктах,робота з самооцінкою,супровід у кризових ситуаціях,після травмуючих подій,психотерапія психосоматичних, депресивний,тривожних симптомів,адективної поведінки,терапія пар.
Недавно смотрели

(1) отзывы о психологе Анна Іванівна Верещинська
Добавить комментарий
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив



Отзыв о психологе от Defom
Defom Пациент
0

Очень приятная женщина. Как доктор квалифицированная. Я не первый раз уже к этому доктору хожу.



Услуги психологов и психотерапевтов во Львове