Психолог в Украине


Наталія Михайлівна Затишна - Записаться к психологу


  • Цена: 400 грн.
  • Номер телефона: (098)631-74-18
  • Адрес: Киев
  • День рождения:
  • Другие контакты:
  • Владение языками: Русский, Украинский
  • Профессия: Психолог
О психологе - Наталія Михайлівна Затишна

Образование - Наталія Михайлівна Затишна
Магістр психології (Національний університет «Острозька академія» Додаткова психологічна освіта: – Освітня програма другої сходини «Професійне навчання гештальт-терапевтів і гештальт-консультантів», Київський гештальт університет (2011-2020 рр) – Освітньо-тренінговий курс «Консультування в роботі практичного психолога», Національний університет «Острозька академія» (2011-2013 рр) – Освітня програма першої сходини «Введення в гештальт-терапію», Київський гештальт університет (2010-2011 рр) - Теоретико-практичний курс підготовки спеціалістів по роботі з дітьми, підлітками та сім’єю (метод В. Оклендер) (листопад 2015р – червень 2016 р.)
Опыт психологической практики - Наталія Михайлівна Затишна
- проведення приватних індивідуальних консультацій з 2012 року; - 2011-2012 рік - психокорекцій на робота з дітьми з вадами слуху в Острозькій спеціальній загальноосвітній школі-інтернат І-ІІІ ступенів; - з грудня 2014 року – волонтерська психологічна робота з учасниками АТО в м. Біла Церква; - з 2015 року - організація та проведення лекцій, семінарів, тренінгів з психології; - 2017-2018 по - психолог мобільної бригади з попередження домашнього насильства; - з 2018 року - психолог у Центрі реабілітації лікування залежностей (наркотичних, алкогольних).
Используемые подходы и техники - Наталія Михайлівна Затишна
Гештальт терапия Гуманистическая психотерапия Когнитивная психотерапия Психодрама Арт-терапія
Работа с проблемами - Наталія Михайлівна Затишна
- професійна підтримка під час переживання втрати та розлучення; - робота із тривожністю, страхами та фобіями, з вираженням злості та агресії; - допомога в пошуці сенсу життя та мотивації, при проблемі вибору та самореалізації; - робота над побудовою та налагодженням міжособистісних стосунків (дружніх, чоловічо-жіночих, дитячо-батьківських, сиблінгових); - допомога у пошуці власних ресурсів та особистісного потенціалу, в самопізнанні та особистісному розвитку; - робота з психічними травмами, гострими стресовими розладами та ПТСР; - робота із залежністю та співзалежністю.
Недавно смотрели

(1) отзывы о психологе Наталія Михайлівна Затишна
Добавить комментарий
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив



Отзыв о психологе от Монтян
Монтян Пациент
0

Я посетила психолога, чтобы обсудить свои проблемы с бессонницей. Я не могла заснуть и просыпалась несколько раз в ночь, что мешало мне получать достаточно сна. Психолог была очень эмпатичной и помогла мне понять, что вызывает мою бессонницу и как я могу улучшить качество своего сна. Она также дала мне упражнения по расслаблению и повышению моей способности засыпать. Сейчас я чувствую себя более отдохнувшей и энергичной, и я получаю достаточно сна каждую ночь.


Услуги психологов и психотерапевтов в Киеве