Психолог в Украине


Ирина Юрьевна Вознесенская - Записаться к психологу


  • Цена: 450 грн.
  • Номер телефона:
  • Адрес: Запорожье
  • День рождения:
  • Другие контакты:
  • Владение языками: Русский, Украинский
  • Профессия: Психолог
О психологе - Ирина Юрьевна Вознесенская

Образование - Ирина Юрьевна Вознесенская
У 2012 році закінчила "Класичний приватний університет" і отримала повну вищу освіту за спеціальністю "Психологія" та здобула кваліфікацію психолога, викладача вищого навчального закладу. У 2015 році приймала участь у семінарі-тренінгу з пісочної терапії. 2016 рік учасниця авторського семінару Разіди Ткая "Казкотерапія дитячих проблем", "Юнгіанський аналіз казки". У 2017 році пройдено курси підвищення кваліфікації у "Запорізькому обласному інституті післядипломної педагогічної освіти". У 2017 році було пройдено атестацію та отримано кваліфікаційну категорію "спеціаліст другої категорії". У 2020 році закінчила "Хортицьку національну навчально-реабілітаційну академію" та отримала другу вищу освіту за спеціальністю "Спеціальна освіта". Професійна кваліфікація: викладач корекційної педагогіки і спеціальної психології. Психолог спеціальних освітніх та соціально-реабілітаційних закладів. Методист спеціальної та інклюзивної освіти. У 2021 році пройшла курс навчання "Нейропсихологічна діагностика та корекція у дитячому віці" У 2022 році було пройдено атестацію та отримано кваліфікаційну категорію "спеціаліст першої категорії"
Опыт психологической практики - Ирина Юрьевна Вознесенская
Практичний досвід роботи практичним психологом з 2014 року З 2014 р. по 2018р. працювала практичним психологом у Закладі дошкільної освіти №290 З 2018р. по теперішній час працюю практичним психологому "Центрі комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю" 2020 рік приватна практика у центрі розвитку дітей "Геніальні діти" по теперішній час.
Используемые подходы и техники - Ирина Юрьевна Вознесенская
Нейропсихология Арт-терапия
Работа с проблемами - Ирина Юрьевна Вознесенская
Робота з дітьми дошкільного та молодшого шкільного віку, особливості дитячо-батьківських відносин, особливості вікових криз, діагностичні обстеження психологічної готовості дитини до школи, труднощі у навчанні, дитячі страхи, робота з дітьми із затримкою психічного розвитку та затримкою мовленєвого розвитку, гіперактивність, нейропсихологічні обстеження дітей.
Недавно смотрели

(0) отзывы о психологе Ирина Юрьевна Вознесенская
Добавить комментарий
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив





Услуги психологов и психотерапевтов в Запорожье