Психолог в Украине


Марта Надточій - Записаться к психологу


  • Цена: 800 грн.
  • Номер телефона: (096)746-98-29
  • Адрес: Львов
  • День рождения:
  • Другие контакты:
  • Владение языками: Русский, Украинский
  • Профессия: Психолог
О психологе - Марта Надточій

Образование - Марта Надточій
- Львівський національний університет ім. Івана Франка. диплом спеціаліста, напрямок "Психологія" (2006 - 2011р.н.). Денна форма навчання. - Курси підвищення кваліфікації для практичних психологів за модулем "Використання арт-терапії в роботі практичного психолога та соціального педагога" (2011-2012р). - Свідоцтво про навчання за технологією "Використання піскової терапії в роботі практичного психолога та соціального педагога" (2011р). - Учасниця п'ятирічного міжнародного проекту з групової психотерапії "Трускавецька школа психотерапії" за напрямком "Гештальт-терапія" (2016 - 2021р). - Завершила повний цикл навчального проекту "Пропедевтики психічних розладів" від УПУ (2017 -2020р) - Учасниця навчального проекту від Українського психотерапевтичного університету за напрямком "Гештальт-терапія" з 2020 року. Кандидат у психотерапевти. Регулярно проходжу супервізії та інтервізії, відвідую лекції, конференції, опрацьовую професійну літературу. Маю досвід власної психотерапії.
Опыт психологической практики - Марта Надточій
- психолог-консультант (волонтер) на Телефоні Довіри 1558 "Ставропігіон" м. Львів; (3 роки) - практичний психолог у ДНЗ та ЗНЗ м. Львова (2011 - 2017р); - психолог-консультант у ребілітаційному центрі для узалежнених. (1 рік) - психолог-консультант у медичному центрі "Medicover" (2017 -2018р); - приватна психологічна практика з 2016 року. (індивідуальне консультування очно та онлайн)
Используемые подходы и техники - Марта Надточій
Гештальт терапия Экзистенциальная психотерапия арт-терапія
Работа с проблемами - Марта Надточій
Запрошую разом подосліджувати причини ваших труднощів і знайти способи вирішення. Приблизний перелік тем (запитів) з якими працюю: - кризи (еміграція, втрата роботи, розрив стосунків та інше) - депресія, тривожність; - сепарація, відстоювання кордонів; - труднощі у стосунках та спілкуванні; - потреба у підтримці; - бажання краще зрозуміти свої емоції; - дискомфортні переживання (почуття сорому, вини, роздратування тощо); - труднощі у самореалізації, низька самооцінка; - пошук ресурсів; - емоційне та професійне вигорання; Запрошую на індивідуальні консультації, якщо у вас є бажання покращити якість життя, знайти відповіді на запитання, які турбують чи бажання самопізнання. В роботі керуюся етичним кодексом психолога, бережна до переживань клієнта. Консультую онлайн (Skype, Viber, Zoom тощо)
Недавно смотрели

(0) отзывы о психологе Марта Надточій
Добавить комментарий
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив





Услуги психологов и психотерапевтов во Львове