Психолог в Украине


Оксана Сенченко - Записаться к психологу


  • Цена: 500 грн.
  • Номер телефона: +38(098)7494737
  • Адрес: Львов
  • День рождения:
  • Другие контакты:
  • Владение языками: Русский, Украинский
  • Профессия: Психолог
О психологе - Оксана Сенченко

Образование - Оксана Сенченко
- вересень 2014 р. - грудень 2019 р. - Львівський національний університет ім. Івана Франка, ступінь бакалавра та магістра за спеціальністю "Психологія" (дипломи з відзнакою). - з вересня 2018 року - навчаюся в Європейському освітньому проєкті Транзакційний аналіз в напрямі психотерапії. - Член Української Асоціації Транзакційного аналізу (УАТА). - більше 200 год індивідуальної психотерапії. - постійний професійний саморозвиток (відвідування додаткових лекцій, майстер-класів, воркшопів, конференцій, групових та індивідуальних супервізій, інтервізій, читання фахової літератури і т. д.).
Опыт психологической практики - Оксана Сенченко
Практикую в методі Транзакційного аналізу в напрямі психотерапії під керівництвом супервізора, маю досвід онлайн-консультування. - 9 лютого – 8 березня 2017 р. – проходження виробничої практики у психологічному центрі «Добрий день» (м. Черкаси). - 23 листопада – 20 грудня 2017 р. – проходження педагогічної практики в СШ № 62 у м. Львів. - 25-28 липня 2019 р. – була волонтером у VI Всеукраїнському таборі з Транзакційного Аналізу. - 14 жовтня - 10 листопада 2019 р. – проходження асистентської (педагогічної) практики в ЛНУ ім. Івана Франка. - з квітня 2020 р. – індивідуальна психологічна практика під керівництвом супервізора. - з вересня 2020 р. – проводжу тренінги, просвітницькі лекції для дітей у психологічному центрі "Добрий день" (м. Черкаси). - з березня 2022 р. – волонтер у проєкті по психологічній підтримці "Розкажи мені" та ін.
Используемые подходы и техники - Оксана Сенченко
Гуманистическая психотерапия Клиент-центрированная психотерапия Транзактный анализ
Работа с проблемами - Оксана Сенченко
Працюю із такими запитами: - Як покращити стосунки (партнерські, подружні, дитячо-батьківські, професійні, дружні)? - Як покращити свій емоційний стан і самоставлення? - Як віднайти, зрозуміти та актуалізувати своє справжнє «Я» (пошук внутрішньоособистісних ресурсів, постановка цілей та їхня реалізація)? - Як подолати кризові ситуації в житті (втрати, професійні кризи тощо) та вирішити внутрішньоособистісні конфлікти? Не працюю із залежностями (алкоголь, наркотики, куріння і т. д.), сексуальними проблемами. Зараз консультую через Skype або Viber під керівництвом супервізора. Я готова бути поруч і підтримувати Вас у подорожі самопізнання, саморозвитку і самозцілення. Вибір за Вами.
Недавно смотрели

(0) отзывы о психологе Оксана Сенченко
Добавить комментарий
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив





Услуги психологов и психотерапевтов во Львове