Психолог в Украине


Светлана Анатоліївна Карташова - Записаться к психологу


  • Цена: 500 грн.
  • Номер телефона:
  • Адрес: Львов
  • День рождения:
  • Другие контакты:
  • Владение языками: Русский, Украинский
  • Профессия: Психолог
О психологе - Светлана Анатоліївна Карташова

Образование - Светлана Анатоліївна Карташова
Львівський Нац. Університет ім.Франка. Кататимно-імагінативна глибинна психотерапія, Символдрамма. -Психолог, -Канд.в психотерапевти за методом Символдрама, - Ігропрактик, - Ассоційований член громадської ГО Інституту розвитку символдрами – кататимно- імагінативної глибинної психотерапії (МГО СРС КІП), - Член асоціації психотерапевтів України. - Сертифікований інструктор з йоготерапії (посвяти від Його Святості Ачарьї Кайласанадананда Свамикал Тиртхапада.
Опыт психологической практики - Светлана Анатоліївна Карташова
Приватна практика з 2011 року.
Используемые подходы и техники - Светлана Анатоліївна Карташова
Когнитивная психотерапия Трансперсональная психотерапия Экзистенциальная психотерапия Кататимно-имагинативная психотерапия
Работа с проблемами - Светлана Анатоліївна Карташова
Невротичні розлади. Страхи і фобії: тривога, що виникає під зовні не значущих ситуаціях або при зіткненні з певним фактором або явищем її викликають. Депресивні стани у кризові періоди життя, внаслідок психологічної травми, втрати близьких, розривів відносин з партнером, конфліктів в сімейному житті і невдач у професійній сфері. Стресові ситуації Безсоння. Нічні кошмари і страхи. Проблеми адаптації і прийняття рішень. Складні події та зміни в особистій, сімейній і професійній сферах. Проблеми вибору партнера, роботи, напрямки професійної діяльності та ін). Родинна і подружня психотерапія. Нормативні сімейні кризи (народження дітей, початок навчальної діяльності в школі, народження другої дитини, переїзд в інше місце проживання, зміна професійної діяльності подружжя, тобто все те, що в "нормі" трапляється в житті практично кожної сім'ї, але може викликати психологічний дискомфорт). Ненормативні сімейні кризи (раптові зміни в житті, психологічні травми, розводи, зради, важкі хвороби, тобто все те, що трапляється раптово і невідповідає "нормальному" циклу розвитку сім'ї). Індивідуальна і подружня психотерапія сімейно-сексуальних дисгармоній і труднощі в інтимному житті. Дискомфорт під час сексуальної близькості внаслідок різних причин. Психологічна травма внаслідок сексуального насильства в сім'ї та за її межами. Проблеми в сексуальних взаєминах після зради одного з подружжя.
Недавно смотрели

(1) отзывы о психологе Светлана Анатоліївна Карташова
Добавить комментарий
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив



Отзыв о психологе от Евгений Александров
Евгений Александров Пациент
0

Все пояснювала. Гарне відношення. Чудовий лікар, можу рекомендувати іншим.



Услуги психологов и психотерапевтов во Львове