Психолог в Украине


Андрій Ярославович Здреник - Записаться к психологу


  • Цена: 400 грн.
  • Номер телефона: (050)912-84-91
  • Адрес: Львов
  • День рождения:
  • Другие контакты:
  • Владение языками: Русский, Украинский
  • Профессия: Психолог
О психологе - Андрій Ярославович Здреник

Образование - Андрій Ярославович Здреник
Львівський національний університет імені Івана Франка, факультет психології МГІ, гештальт-терапевт Спеціалізація "Кризи і травми" Спеціалізація "Сексологія"
Опыт психологической практики - Андрій Ярославович Здреник
Індивідуальна психотерапія та консультування Не працюю з дітьми, сім'ями та людьми, які самостійно не виявляють бажання у консультаціях
Используемые подходы и техники - Андрій Ярославович Здреник
Гештальт терапия
Работа с проблемами - Андрій Ярославович Здреник
- Кризові стани: вікові кризи, втрата близьких людей, суттєві невдачі на роботі чи в особистому житті. - Суїцидальні думки та наміри. - Травматичні ситуації: фізичне чи моральне насильство, згвалтування, нещасний випадок. - Пост-травматичний стресовий розлад. Відчуття безнадії і беззмістовності буття, флешбеки, кошмари, емоційні вибухи. - Фобії, тривожні стани, нав'язливі думки та дії, параноя, істерія. - Робота з залежностями. Алкогольна, наркотична, тютонова, ігрова, залежність від Інтернету та соціальних мереж, інші види залежностей. Увага! Робота з цією проблематикою відбувається лише за умови вашого особистого непереборного бажання подолати залежність, та оплатою сеансу перед його початком. - Залежність від стосунків та співзалежні стосунки. - Чоловічо-жіночі стосунки. - Сексуальні розлади. Імпотенція, фригідність, відсутність оргазму, відсутність статевого потягу, передчасна еякуляція, німфоманія, безладні статеві зв'язки. - Зради. - Терапія стосунків будь-якого роду: дружні стосунки, відносини з батьками та дітьми та ін. - Питання самоідентифікації та самореалізації. - Складні почуття та переживання: відчуття самотності та покинутості, вини, сорому. - І нарешті, просто щирий інтерес до себе, бажання саморозвитку.
Недавно смотрели

(0) отзывы о психологе Андрій Ярославович Здреник
Добавить комментарий
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив





Услуги психологов и психотерапевтов во Львове