Психолог в Украине


Катерина Артюхова - Записаться к психологу


  • Цена: 400 грн.
  • Номер телефона: (097)860-90-50
  • Адрес: Львов
  • День рождения:
  • Другие контакты:
  • Владение языками: Русский, Украинский
  • Профессия: Психолог
О психологе - Катерина Артюхова

Образование - Катерина Артюхова
2019р. Український Католицький Університет, Клінічна психологія з основами психодинамічної терапії, магістерська програма 2019р. учасник семінару "Подолання страхів і фобічних проявів методами арт-терапії" (7 годин) 2019р. сертиффікований курс "Використання МАК в психологічному консультуванні, корекції й тренінговій роботі" (24 години) 2020р. Український Психотерапевтичний Університет, Психоаналіз 2020р. сертифікований курс для психолог_инь по роботі з ЛГБТК+, НГО "Інсайт"
Опыт психологической практики - Катерина Артюхова
2018р. власний досвід в індивідуальній терапії 2019р. волонтер-психолог у психоневрологічному диспансері 2020р. психолог у проекті "Психологічна порадня" On-line консультування (Skype)
Используемые подходы и техники - Катерина Артюхова
Психоанализ
Работа с проблемами - Катерина Артюхова
Вітаю. Якщо Ви переживаєте складний період, відчуваєте повторювані сценарії у житті чи зустрілиcь із іншими психологічними труднощами - ми можемо спробувати разом розібратись що пішло не так. Серед інших запитів з якими до мене чатсо звертаються: - батьківсько - дитячі відносини; - проблеми у стосунках; - почуття провини; - внутрішні конфлікти; - самопізнання та особистісний розвиток; - особиста тривога; - депресія; - кризові стани. Я працюю у психоаналітичному підході, а це означає, що я уважно слухаю клієнта і ми разом вчимось розуміти де і що пішло не так. Психоаналіз - не директивний метод. Я не даю порад та інструкцій, не даю домашніх завдань, робота відбувається завдяки вербалізації і пошуку нового досвіду у стосунку між клієнтом та терапевтом.
Недавно смотрели

(0) отзывы о психологе Катерина Артюхова
Добавить комментарий
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив





Услуги психологов и психотерапевтов во Львове