Психолог в Украине


Олеся Бобруйко - Записаться к психологу


  • Цена: 600 грн.
  • Номер телефона: (099)440-37-12
  • Адрес: Львов
  • День рождения:
  • Другие контакты:
  • Владение языками: Русский, Украинский
  • Профессия: Психолог
О психологе - Олеся Бобруйко

Образование - Олеся Бобруйко
Вітаю! Я – Олеся Бобруйко. Перш за все, я – людина, і можу зрозуміти почуття та переживання іншої людини. А ще, я –  психолог і дбайливо ставлюся до кожного, хто до мене звертається. Закінчила магістратуру з психології в Українському католицькому університеті. Також я сертифікований КПТ-консультант, коуч. 1,5 року навчаюсь у проекті "Психотерапевт за методом символдрами", а також пройшла базовий навчальний курс емоційно-фокусованої терапії для пар. Маю тривалий досвід власної терапії в індивідуальному і груповому форматі, тому знаю як це бути на місці клієнта. Разом з чоловіком пройшли сімейну терапію, яка допомогла нам краще розуміти один одного. Тому також знаю як буває не просто погодитись на сімейну терапію. Вдосконалюю свої навички регулярно консультуючись з досвідченими колегами. Вважаю розвиток невід'ємною частиною свого життя, тому беру участь у семінарах, лекціях чи тренінгах на тему психології та психотерапії.
Опыт психологической практики - Олеся Бобруйко
Консультую очно та онлайн з лютого 2019 року. Маю досвід волонтерства у Львівському обласному клінічному психоневрологічному диспансері, а також роботи з підлітками у груповому форматі.
Используемые подходы и техники - Олеся Бобруйко
Когнітивно-поведінкова терапія, Емоційно-фокусована терапія пар, Кататимно-імагінативне переживання образів (символдрама)
Работа с проблемами - Олеся Бобруйко
Розкажіть мені про свої труднощі. Разом ми знайдемо рішення. Я можу допомогти Вам: - підвищити самооцінку - подолати страхи - віднайти свої внутрішні бажання і ресурси - прийняти рішення - поставити та досягнути цілі Усе, що потрібно вже є всередині вас. Разом, ми можемо знайти та подолати бар'єри, які перешкоджають досягненню ваших цілей. Я можу допомогти вашій парі: - навчитись говорити про те, що не влаштовує, так, щоб слова кожного з вас були почуті, а тарілки залишились цілими - вирішити конфлікти - відновити взаєморозуміння - повернути довіру та близькість у стосунки Побудувати теплі надійні стосунки, сповнені любові – можливо. Я покажу вам як саме. Тепло, уважно, професійно. Запрошую до спільної роботи на благо Вашому здоров‘ю і благополуччю
Недавно смотрели

(3) отзывы о психологе Олеся Бобруйко
Добавить комментарий
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив



Отзыв о психологе от Zanaina
Zanaina Пациент
0

Стало намного легче уже после первой беседы, понял что все решаемо.

Отзыв о психологе от mami4
mami4 Пациент
0

Обратилась к Лесе с проблемой диких перепадов настроения, от ненормальной радости до лютой апатии и нежелания жить. . Проработали с ней в общей сложности около двух лет, с перерывами. Сейчас могу с уверенностью сказать, что живу лучшую часть своей жизни: приняла себя, наладила отношения с родителями, смело отстаиваю и реализую свои желания. Леся- очень тактичный и понимающий специалист, научила меня продуктивно общаться со своим внутренним миром. . Большой опыт работы с детьми помог Лесе научиться вытаскивать нужную информацию даже из тех, кому тяжело открыться. Так же важно, что можно написать ей в кризисной ситуации, и она всегда поддержит.

Отзыв о психологе от Марина
Марина Пациент
0

Проблема взаимоотношений с взрослым сыном и не сложившихся отношения с мужчиной. Я для своего сына стала не только мамой, но и другом. Но для достижения этого мне пришлось много над собой работать. И перестать бояться принимать решения. Я очень благодарна судьбе, что свела меня с Вами. Прежде всего это профессионал свое дела, которая может выслушать и направить для решения вопроса.



Услуги психологов и психотерапевтов во Львове