Психолог в Украине


Анастасия Алексеевна Меркулова - Записаться к психологу


  • Цена: 400 грн.
  • Номер телефона: (093)652-93-87
  • Адрес: Винница
  • День рождения:
  • Другие контакты:
  • Владение языками: Русский, Украинский
  • Профессия: Психолог
О психологе - Анастасия Алексеевна Меркулова

Образование - Анастасия Алексеевна Меркулова
Винницкий государственный педагогический университет им. М. Коцюбинского Специальность " Психология" 2019-2020 год. - личный опыт прохождения гештальт-группы
Опыт психологической практики - Анастасия Алексеевна Меркулова
Провожу консультации в важные и сложные периоды жизни. Помогу найти собственные ресурсы для решения проблем и преодоления трудностей в вашей жизни. Предоставлю поддержку, когда она будет необходима, а также на консультации вы сможете найти решение конструктивный выход из ситуации.
Используемые подходы и техники - Анастасия Алексеевна Меркулова
Гештальт терапия Гуманистическая психотерапия
Работа с проблемами - Анастасия Алексеевна Меркулова
Успішно працюю з такими запросами: - Труднощі у відносинах; - Низька самооцінка; - Невпевненість в собі; - Переживання горя; - Тривожність; - Постановка цілей; - Самореалізація; - Почуття самотності. Що очікувати від консультації? На консультації ви тримаєте професійну підтримку в кризах та складних життєвих обставинах, а також професійний погляд на вашу проблему. Ви зможете краще усвідомити свої істинні емоції та почуття і зрозуміти, що насправді ви хочете. Що буде на консультації? Протягом нашої роботи ви зможете розказати про свою проблему та переживаннях, які вас турбують. Разом ми знайдемо причини вашої проблеми, і побачимо як вона впливає на ваше життя. Потім ми будемо шукати альтернативні виходи із цієї ситуації, але рішення як діяти ви приймаєте самі. В роботі для мене важливо емоційний стан клієнта та довіра до мене як до професіонала, тому можете розраховувати на повну конфіденційність особистої інформації Консультації проходять онлайн та у місті Вінниця Якщо у вас залишились питання, чи сумніваєтесь можно до мене звернутись з вашою темою? Пишіть зручний час для вас час, а я відповім по можливості Записуйтесь на консультацію, буду рада вам допомогти)
Недавно смотрели

(3) отзывы о психологе Анастасия Алексеевна Меркулова
Добавить комментарий
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив



Отзыв о психологе от Марія
Марія Пациент
+1

Я прийшла на терапію до Насті рік тому, з нагальним і поверховим питанням про проблеми комунікації і почала розповідати «казки», за якими звичайно ховалась більша і складніша структура недобудованої особистості, емоційного вигорання на роботі та особистої травми, яку, на той час, я вирізала зі свого життя і викинула в далекі склали пам’яті ! В кінці 20 заняття ознайомчої сесії, я змогла тільки озвучити те, про що мовчала роками, навіть в розмовах із самою собою! І ми почали працювати! Кожне заняття Настя підбирала новий ключ - методику до дверей моєї підсвідомості, і зрештою ми зрозуміли, що символізм, перенесення себе на образ казкового персонажа, там де ідентифікувати себе важко і нестерпно - це і є вхід! Настя спустилась за мною на те дно душевного омуту, який на поверхні здавався бездонним, дослідила зі мною кожну частинку його поверхні, чекаючи коли я буду готова зробити наступний і наступний крок! Мій внутрішній дракон «Дрогон» все ще дихає вогнем, на тих, хто посягає на особистий кордон, але він набагато менший, і між командою «дракаріс» і реальним полум’ям збільшився час, з’явилось осмислення дій і передбачення наслідків! А Ми продовжуємо роботу в пошуках нових скарбів на дні душевних омутів поменше! Тепер мій внутрішній простір психіки цілісний, ідентичність не рвана, кордон без дірок, а внутрішніх опори, міцніші за зовнішні! Настя постійно підвищує кваліфікацію, вона емпатична і розуміюча і розмовляє однією мовою, завжди перекладає мій символізм там, де він для мене не осмислюється через високе емоційне навантаження!

Отзыв о психологе от Мишель
Мишель Пациент
0

Обратился с проблемой - стресс. . Работа с психологом помогла мне перестать двигаться в направлении к нигилизму. Расслабленное общение помогло сосредоточиться на проблемах.

Отзыв о психологе от Елена
Елена Пациент
0

Обращаясь к специалисту данного профиля, важно, чувствовать себя уютно. Умение создать атмосферу, расположить к диалогу, готовность слушать, а главное, слышать-это о Вас, Анастасия. Ваша супер способность - направить и упорядочить мысли, помочь разобраться в себе и своих внутренних желаниях, "раскрыть", замотивировать и сконцентрировать на главном. Спасибо за то, что Вы психолог не только по диплому, но и по призванию.



Услуги психологов и психотерапевтов в Виннице