Психолог в Украине


Яна Копылова - Записаться к психологу


  • Цена: 1200 грн.
  • Номер телефона: +38 (098) 159-09-54
  • Адрес: Киев
  • День рождения:
  • Другие контакты:
  • Владение языками: Русский, Украинский
  • Профессия: Психолог
О психологе - Яна Копылова

Дозвольте представити вам мене - Яна Копилова, психолог з великим досвідом у роботі з найскладнішими психологічними викликами. Моя місія - допомагати вам знаходити внутрішню рівновагу та підтримувати психічне здоров'я в умовах сучасного світу, де тривожність та депресія стали надто поширеними спутниками нашого життя.


Моя спеціалізація - це робота з тривожними розладами, включаючи фобії, генералізований тривожний розлад, обмежену компульсивну розлад, іпохондрію та посттравматичний стресовий розлад. Я вірю, що разом ми зможемо вибратися з цього вир у негативних емоцій та знайти шлях до спокою та гармонії.


Крім того, я спеціалізуюсь в роботі з депресивними станами та розладами харчової поведінки, включаючи анорексію та булімію. Моя мета - допомогти вам зрозуміти корінні причини цих проблем та розвинути здорові стратегії подолання їх на шляху до відновлення вашого фізичного та психічного здоров'я.


Додатково, я спеціалізуюсь у роботі з розладами особистості. Ця сфера вимагає великого розуміння та навичок, і я завжди готова працювати з вами, щоб ви розкрили свій істинний потенціал та стали більш здоровими та щасливими людьми.


Моя практика орієнтована на розвиток індивідуальних стратегій впорядкування з життєвими викликами та подоланням внутрішніх перешкод. Разом ми будемо працювати над вашими цілями та досягненнями, допомагаючи вам стати кращою версією себе.


Нехай наша спільна подорож до психічного здоров'я розкриє перед вами нові можливості та допоможе знайти внутрішню гармонію. На шляху до психологічного благополуччя, я завжди поруч з вами - Яна Копилова.






Недавно смотрели

(0) отзывы о психологе Яна Копылова
Добавить комментарий
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив




Услуги психологов и психотерапевтов в Киеве