Психолог в Украине


Юлія Василівна Осташевська - Записаться к психологу


  • Цена: 250 грн.
  • Номер телефона: (063)682-05-95
  • Адрес: Львов
  • День рождения:
  • Другие контакты:
  • Владение языками: Русский, Украинский
  • Профессия: Психолог
О психологе - Юлія Василівна Осташевська

Образование - Юлія Василівна Осташевська
- вересень 2014 р. - грудень 2019 р. — Львівський національний університет ім. Івана Франка, ступінь бакалавра та магістра за спеціальністю «Психологія». - вересень 2020 р. — вступ у аспірантуру ЛНУ ім. Івана Франка за спеціальністю «Психологія». - випускник школи комунікації та лідерства «Speak Up». - 23-28 червня 2017 р. — Літня школа на базі УКУ «Знайомство з психодинамічною терапією» (32 акад. год.) - 9-11 листопала 2018 р. — «Перша психічна допомога та кризова інтервенція» (30 акад. год.) - 16-17 травня 2019 р. — взяла участь у 16 конференції філософського факультету ЛНУ ім. Івана Франка; - 22 квітня 2020 р. — стажування шляхом участі у 5 Міжнародній науково-практичній конференції (60 год - 2 кредити ECTS).
Опыт психологической практики - Юлія Василівна Осташевська
- 10-11 листопада 2015 р. — Діагностично-освітня практика з циклу ABC короткотермінової терапії зосередженої на вирішенні (16 акад. год.); - 27-28 червня 2016 р. — практичний семінар «Психотравма як наслідок кризової ситуації: способи допомоги» (16 акад. год); - березень 2017 р. — клінічна практика на базі Львівської обласної клінічної психіатричної лікарні. -
Используемые подходы и техники - Юлія Василівна Осташевська
Психологічне консультування Коучинг
Работа с проблемами - Юлія Василівна Осташевська
Запити, з якими до мене звертаються: - труднощі адаптації до змін, виклики та кризи життя; - передивання самотності та відчаю, відчуття наче життя проходить повз; - проблеми стосунків (подружніх, батьки-діти, труднощі спілкування та ін.); - проблеми пов’язані з роботою (професійне вигорання, робочий стрес, конфлікти та ін.); - труднощі в інших сферах та специфічних до вікових етапів життя; - особистий розвиток: визначення власних цінностей та цілей, побудова та реалізація планів, тайм-менеджмент, боротьба з перфекціонізмом та прокрастинацією; - розвиток навичок комунікації: побудова глибоких та якісних міжособистих стосунків.
Другие психологи из Львов
Недавно смотрели

(1) отзывы о психологе Юлія Василівна Осташевська
Добавить комментарий
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив



Отзыв о психологе от Stannabet
Stannabet Пациент
0

Рекомендую, всё понравилось, хороший психолог!



Услуги психологов и психотерапевтов во Львове