Психолог в Украине


Вікторія Вербицька - Записаться к психологу


  • Цена: 700 грн.
  • Номер телефона: (093)204-84-24
  • Адрес: Львов
  • День рождения:
  • Другие контакты:
  • Владение языками: Русский, Украинский
  • Профессия: Психолог
О психологе - Вікторія Вербицька

Образование - Вікторія Вербицька
- Український психотерапевтичний університет (5-річна програма, заснована Українською спілкою психотерапевтів (УСП) згідно з вимогами Європейської асоціації психотерапевтів). Напрямок: гештальт-терапія. - Український католицький університет. Магістр: клінічний психолог (когнітивно-поведінкова терапія). - Львівський національний університет імені Івана Франка. Бакалавр: клінічний психолог. - Спеціалізації: "Робота з тілесністю в гештальт-терапії", "Робота з межовим процесом" (Peter Philippson), "Робота з сексуальністю в гештальт-терапії" (за Паризькою школою гештальту), "Асертивність". - Членство: IG-FEST - Близько 700 годин власної індивідуальної та групової психотерапії за напрямком гештальт-терапії. Регулярні супервізії.
Опыт психологической практики - Вікторія Вербицька
- Приватна психотерапевтична практика (в т.ч. онлайн) - Проведення тренінгів, терапевтичних груп, 8-тижневого курсу Майндфунес-орієнтованої когнітивної терапії (MBCT) - Шкільний психолог
Используемые подходы и техники - Вікторія Вербицька
Гештальт терапия Майндфулнес-орієнтована когнітивна терапія
Работа с проблемами - Вікторія Вербицька
Невпевненість у собі Надмірна тривога Складнощі з самооцінкою та самоцінністю Труднощі в самореалізації Внутрішні конфлікти Нерозуміння як досягти своїх цілей, розставити пріоритети Проблеми самоорганізації, прокрастинації, тайм-менеджменту Труднощі у стосунках, конфлікти Складнощі в сексуальній сфері Депресивні стани Особистісні кризи Екзистенційні питання На сесіях я приділяю особливу увагу емоціям й тілесним проявам у їх взаємозв'язку з думками й поведінкою на прикладі конкретних ситуацій, з якими Ви маєте труднощі. Так Ви можете поступово навчитись розуміти і згодом самостійно регулювати свої стани. Домовитись про зустріч можна через Telegram/ Viber або зателефонувавши. Зверніть увагу: коли працюю, я вимикаю звук в телефоні. Тому можу не відповісти відразу, а передзвонюю, коли звільняюсь.
Недавно смотрели

(0) отзывы о психологе Вікторія Вербицька
Добавить комментарий
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив





Услуги психологов и психотерапевтов во Львове