Психолог в Украине


Вікторія Скіра - Записаться к психологу


  • Цена: 400 грн.
  • Номер телефона:
  • Адрес: Львов
  • День рождения:
  • Другие контакты:
  • Владение языками: Русский, Украинский
  • Профессия: Психолог
О психологе - Вікторія Скіра

Образование - Вікторія Скіра
-Магістр "Клінічної психології з основами психодинамічної психотерапії" УКУ -Кандидат в психотерапевти за методом "Психоаналіз" Участь в семінарах: -"Травма в юнгіанському психоаналізі. Діагностика ранньої дитячої трами у роботі з дорослими" -"Основи глибинно-психологічної символіки і методології символдрами" -"Майстерність у комунікації та стосунках"
Опыт психологической практики - Вікторія Скіра
- Досвід приватної практики в психологічному консультуванні та психотерапії в психодинамічному напрямку з 2019 року. - Волонтерська діяльність в якості психолога-консультанта в психологічному проекті "Порадня" від Українського Католицького університету. - Волонтерська діяльність в якості психолога у психоневрологічному диспансеру у м. Львів - Ведення груп у психоаналітичному та символдраматичному напрямі - Участь у групових та індивідуальних супервізорів в психоаналітичному напрямі - Досвід особистого психоаналізу протягом 2 років.
Используемые подходы и техники - Вікторія Скіра
Психоанализ Символдрама Арт-терапія
Работа с проблемами - Вікторія Скіра
-проблеми самооцінки, самовираження та самоповаги -наслідки стресу, тривоги, напруження, травматичного досвіду -емоційна втома, нервовий зрив -професійне вигорання, втрата мотивації -підвищена тривожність та депресивні стани -проблеми із виявом злості чи агресії -труднощі у спілкуванні з людьми та внутрішні конфлікти -втрата, розставання -дитячо-батьківські відносини -особисті кордони, ассертивність, -та інше.
Недавно смотрели

(0) отзывы о психологе Вікторія Скіра
Добавить комментарий
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив





Услуги психологов и психотерапевтов во Львове