Психолог в Украине


Марія Іванівна Григоряк - Записаться к психологу


  • Цена: 500 грн.
  • Номер телефона: (067)459-70-60
  • Адрес: Черновцы
  • День рождения:
  • Другие контакты:
  • Владение языками: Русский, Украинский
  • Профессия: Психолог
О психологе - Марія Іванівна Григоряк

Образование - Марія Іванівна Григоряк
У 2019 році закінчила ЧНУ імені Юрія Федьковича за спеціальністю "Психологія" та здобула ступінь магістра психології. У 2018 році закінчила ЧНУ імені Юрія Федьковича за спеціальністю "Практична психологія", спеціалізація реабілітація та здобула ступінь бакалавра. З 2018 року учасниця психотерапевтичної навчальної програми у напрямку «Екзистенційний аналіз та логотерапія» (GLE-International, Австрія та УСП). З 2016 року активна учасниця фестивалів психології та психотерапії, тренінгів, таких як: Травматичний стрес 2016р.; Сором і невпевненість 2017р.; Емоційний інтелект 2017р.; Робота психолога із межовим розладом особистості 2018р.; Інтенсив по кризовій психології 2019р.; Пропедевтика психіатрії 2020р.; Арт-терапія в роботі із травмою 2020р.; Навчальний курс для психологинь/-ів по роботі з ЛГБТКІ+ 2020 р. Травмафокусована терапія з 2021 р.
Опыт психологической практики - Марія Іванівна Григоряк
- психологічне консультування онлайн та очно; - короткострокова терапія; - індивідуальна робота з дорослими та дітьми; - психодіагностика (тести, дослідження і т.д.). Я уважна, бережна, ЛГБТІК-френдлі психологиня із феноменологічною оптикою, а це означає, що я з повагою ставлюсь до унікальності вашого досвіду, переживань та вашої автентичності.
Используемые подходы и техники - Марія Іванівна Григоряк
Когнитивная психотерапия Логотерапия Экзистенциальная психотерапия
Работа с проблемами - Марія Іванівна Григоряк
Те, що заважає вам відчути життя повною мірою, а також "посягає" на його якість - може бути темою для нашої роботи. А зокрема, якщо: - вас турбують питання про те, хто ви є і куди вам із собою; - яка ваша мета, які виклики стоять перед вами та як дати їм раду; - тривожність, страхи та панічні атаки гнітять ваше життя; - ви добре знайомі, із тим, що таке невпевненість в собі, низька самооцінка, відчуття провини і як це – картати себе за будь-якої зручної нагоди; - відчуття самотності та усвідомлення кінечності кидає вас у прірву відчаю чи жаху; - труднощі в стосунках, як із оточуючими, так із собою отруюють ваше буття; - криза, горе, втрата - те, із чим вам довелось зіштовхнутись; Готова надати безпечний простір, де можна прожити ці та інші життєві труднощі.
Недавно смотрели

(0) отзывы о психологе Марія Іванівна Григоряк
Добавить комментарий
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив




Услуги психологов и психотерапевтов в Одессе











Услуги психологов и психотерапевтов в Черновцах