Психолог в Украине


Оксана Іванівна Мартинюк - Записаться к психологу


  • Цена: 400 грн.
  • Номер телефона: (096)998-90-43
  • Адрес: Черновцы
  • День рождения:
  • Другие контакты:
  • Владение языками: Русский, Украинский
  • Профессия: Психолог
О психологе - Оксана Іванівна Мартинюк

Мене звуть Оксана Іванівна Мартинюк, і я психолог з багаторічним досвідом роботи. Закінчила Буковинський Державний медичний Університет зі спеціальністю "медична психологія". Крім того, пройшла базовий курс в Українському Інституті Позитивної крос-культурної психотерапії та менеджменту і навчаюся основам когнітивно-поведінкової терапії (КПТ).


За десять років своєї практики в державному закладі охорони здоров'я я займалася психологічним консультуванням, проводила короткострокову терапію та індивідуальну роботу з дорослими. Також займалася психодіагностикою, використовуючи різні тести і дослідження.


Моїм основними підходами до психотерапії є когнітивна психотерапія, поведінкова психотерапія та техніки позитивного підходу. Застосовую ці методики, щоб допомогти вам вирішувати різні особистісні проблеми і подолати перешкоди, що заважають вам насолоджуватися життям в повній мірі.


Проте, варто відзначити, що я не працюю з дітьми. Моя спеціалізація сконцентрована на дорослих, і я готова працювати з вами, надаючи психологічну підтримку і допомогу у вирішенні різноманітних проблем, що виникають у вашому житті.


Образование - Оксана Іванівна Мартинюк
Освіта вища. Закінчила Буковинський Державний медичний Університет,спеціальність "медична психологія ". Закінчила Український Інститут Позитивної крос-культурної психотерапії та менеджменту,базовий курс. Проходжу модульне навчання основи КПТ. Також відвідую різні тренінги та конференції по психології.
Опыт психологической практики - Оксана Іванівна Мартинюк
10 років у державному закладі охорони здоровя. психологічне консультування ; - короткострокова терапія; - індивідуальна робота з дорослими; - психодіагностика (тести, дослідження і т.д.).
Используемые подходы и техники - Оксана Іванівна Мартинюк
Когнитивная психотерапия Поведенческая психотерапия Техніки позітум-підходу.
Работа с проблемами - Оксана Іванівна Мартинюк
Різні особистісні проблеми. Все те, що заважає вам відчути життя повною мірою є темою нашої з вами роботи. НЕ ПРАЦЮЮ З ДІТЬМИ.
Недавно смотрели

(0) отзывы о психологе Оксана Іванівна Мартинюк
Добавить комментарий
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив




Услуги психологов и психотерапевтов в Одессе











Услуги психологов и психотерапевтов в Черновцах