Психолог в Украине


Софія Шиманська - Записаться к психологу


  • Цена: 400 грн.
  • Номер телефона: (38093)445-53-74
  • Адрес: Львов
  • День рождения:
  • Другие контакты:
  • Владение языками: Русский, Украинский
  • Профессия: Психолог
О психологе - Софія Шиманська

Образование - Софія Шиманська
Вища освіта: - Український Католицький Університет (2015 – 2019 рр.), бакалавр з відзнакою, освітня програма – психологія. - Український Католицький Університет (2019 – 2021 рр.), магістратура, освітня програма – психологічне консультування з основами психодинамічної терапії. Сертифікаційні проекти: - Центр практичної психології та психотерапії «Інсайт» - Ізотерапія: зцілення через малюнок (квітень 2019 р.) - Український психотерапевтичний університет, напрям - психоаналіз (з 2020 року). - Трускавецька школа психотерапії (психоаналіз).
Опыт психологической практики - Софія Шиманська
- приватна психологічна практика (індивідуальне консультування у психодинамічному напрямі) з 2019 р.; - психолог-консультант в проекті "Порадня УКУ" при університеті (з 2019 р.); - клінічна психологічна практика у Психоневрологічному диспансері м. Львова з 2018 р. (психолог-консультант; проведення арт-терапевтичного клубу).
Используемые подходы и техники - Софія Шиманська
Аналитическая психотерапия Клиент-центрированная психотерапия Метафоричні асоціативні карти
Работа с проблемами - Софія Шиманська
Відчуваєте, що «щось не так»? Не відкладайте проблеми «на потім», а подбайте про своє психологічне здоров'я зараз! Запрошую до якісного пізнання себе та свого життя. Можу бути корисна в наступних запитах: - труднощі з розумінням власних переживань, емоційних станів; - проблеми у сфері стосунків (романтичних, дитячо-батьківських, подружніх, дружніх); - пошук себе, шляхів самореалізації та ресурсів для цього; - пригнічений стан, апатія, безпорадність; - пережиття горя, втрати, стресової ситуації; - компульсивне переїдання; - низька самооцінка, тривожність, невпевненість в собі; - панічні напади; - важко справитися з життєвою чи особистісною кризою; - загалом, коли є відчуття, що "все йде не так".
Другие психологи из Львов
Недавно смотрели

(0) отзывы о психологе Софія Шиманська
Добавить комментарий
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив





Услуги психологов и психотерапевтов во Львове