Психолог в Украине


Софія Пасічник - Записаться к психологу


  • Цена: 400 грн.
  • Номер телефона: (063)257-17-98
  • Адрес: Львов
  • День рождения:
  • Другие контакты:
  • Владение языками: Русский, Украинский
  • Профессия: Психолог
О психологе - Софія Пасічник

Образование - Софія Пасічник
Закінчила Львівський державний університет за спеціалністю "Психологія" у 2020 році. Додатково навчалася на курсах: - Базовий курс з позитивної психотерапії, в Українькому інституті позитивної психотерапії, 2022р -"Дізнайя все про метафоричні асоціативні карти" від Міжнародної Психологічної асоціації проективних методик; - "8-ми крокова програма психологічної підтримки для дорослих, дітей та підлітків, які пережили втрату" від Інституту психології здоров'я;
Опыт психологической практики - Софія Пасічник
Займаюся психологічним консультуванням з 2020 року в рамках волонтерських і освітніх проектів. Психолого у БФ "Рідні" з жовтня 2020.
Используемые подходы и техники - Софія Пасічник
Арт-терапія Позитивна психотерапія
Работа с проблемами - Софія Пасічник
Психолог-консультант, працюю в методі позитивної психотерапії та арт-терапії. В роботі керуюся Етичним кодексом психолга. Основними цінностями в моїй роботі є: конфіденційність, підтримка і розвиток Для клієнтів, які проживають в Україні, або були змушені емігрувати пропоную безкоштовні кризові психологічні консултації тривалістю 2- хв, 1-3 зустрічі. Звертайтеся якщо: - маєте відчуття тривоги; - у вас є відчуття що "щось не так", хочете зрозуміти причини проблем та знайти способи вирішення; - маєте стрес чи емоційне вигорання (відчуття втоми, тривоги, суму і постійного роздратування у роботі) - хочете працювати з самооцінкою, впевненістю; - відчуваєте труднощі у спілкуванні(конфлікти,непорозуміння, страх чи невміння говорити "ні"); Пишіть у Вайбер або на пошту, якщо маєте труднощі формулюванні запиту, допоможу з'ясувати чи він в межах моєї роботи, або порекомендую куди можна звернутися.
Недавно смотрели

(0) отзывы о психологе Софія Пасічник
Добавить комментарий
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив





Услуги психологов и психотерапевтов во Львове