Психолог в Украине


Ольга Олександрівна Цурка - Записаться к психологу


  • Цена: 400 грн.
  • Номер телефона:
  • Адрес: Киев
  • День рождения:
  • Другие контакты:
  • Владение языками: Русский, Украинский
  • Профессия: Психолог
О психологе - Ольга Олександрівна Цурка

Образование - Ольга Олександрівна Цурка
Тернопільський експериментальний інститут педагогічної освіти. Психолог. Курс “Навчання професіоналів в області психічного здоров’я роботі у мультидисциплінарній команді і терапевтичній поведінці ”. Курс організований Фондацією «Женевська Ініціатива в психіатрії», Асоціацією Психіатрів України та Болгарським Інститутом відносин між людьми. Школа соціальної роботи при Національному університеті «Києво-Могилянська академія» Модульні курси по спеціальності – соціальна робота. Буковинський проект Української Спілки психотерапевтів по груповій психотерапії (напрямок - гештальттерапія). Київський проект дитячої та юнацької психотерапії при Українській спілці психотерапевтів.
Опыт психологической практики - Ольга Олександрівна Цурка
Приймальник-розподільник для неповнолітніх (Київ). Київська міська клінічна психоневрологічна лікарня №1 ім.Павлова Центр медико-соціальної реабілітації для психічно-хворих людей Психолог у середній загальноосвітній школі. Психолог у дитячому садку
Используемые подходы и техники - Ольга Олександрівна Цурка
Гештальт терапия Гуманистическая психотерапия Когнитивная психотерапия Арт-терапія
Работа с проблемами - Ольга Олександрівна Цурка
- психологічні проблеми у дітей, батьків з дітьми. - психологічна готовність дитини до школи. - проблеми стосунків між чоловіком та жінкою (розлучення, вікові кризи, конфлікти тощо). - декретний синдром, - харчові розлади (булімія, анарексія, компульствне переїдання); - залежності; - робота з тілесністю та психосоматикою, - робота з горем, втратами, стресом, емоційним вигоранням.
Недавно смотрели

(0) отзывы о психологе Ольга Олександрівна Цурка
Добавить комментарий
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив




Услуги психологов и психотерапевтов в Киеве