Психолог в Украине


Єлена Олександрівна Абрамюк - Записаться к психологу


  • Цена: 600 грн.
  • Номер телефона: (050)394-91-20
  • Адрес: Львов
  • День рождения:
  • Другие контакты:
  • Владение языками: Русский, Украинский
  • Профессия: Психолог
О психологе - Єлена Олександрівна Абрамюк

Образование - Єлена Олександрівна Абрамюк
- Львівський національний університет імені Івана Франка, психологія - ЛНУ ім. І.Франка - аспірантура за спеціальністю "Психологія" - Український психотерапевтичний університет, напрямок – гештальт-терапевт - Всеукраїнський Інститут Інтегративної психології та психотерапії, підвищення кваліфікації за програмою «Пре-і перинатальна психологія» - Проект з групової психотерапії, УСП, під супервізією Європейської Асоціації Психотерапії, гештальт-терапія. - Навчальні короткотермінові проекти з підвищення кваліфікації: - Гештальт-терапія психосоматичних захворювань - Робота з тілесністю у воді - «Сексуальність і гештальт» (Бриджит Мартель, Гозаг Маскелье. EPG Паризька школа гештальту)
Опыт психологической практики - Єлена Олександрівна Абрамюк
З 2008р. проведення психоедукаційних та психологічних тренінгових програм оф- та он-лайн. Приватна практика психологічного консультування - м. Львів з 2016р: - індивідуальна і групова сімейна психотерапія (терапія пар); - консультування батьків та дітей (психоедукаційна та психологічна допомога) - on-line консультування (Skype, Viber); З 2017р. - керівник студії психології у ARTшколі Олега Кульчицького – позашкільний заклад: консультування учнів, батьків, викладачів щодо успішності навчально-робочого процесу, особистісного розвитку, емоційного та професійного вигорання, стосунків з однолітками, дитячо-батьківських стосунків. З 2019р. - психолог Центру психічного здоров’я при Шпиталі Митрополита А.Шептицького
Используемые подходы и техники - Єлена Олександрівна Абрамюк
Гештальт терапия Гуманистическая психотерапия Когнитивная психотерапия Логотерапия Экзистенциальная психотерапия
Работа с проблемами - Єлена Олександрівна Абрамюк
1. Індивідуальні психокорекційні консультації: - екзистенційна криза; - внутрішній особистісний конфлікт: нестабільна або занижена самооцінка, неприйняття власного Я, пригніченість, невпевненість у собі, нерішучість, робота з почуттям образи, вини, сорому, підвищеною тривожністю, страхами; - психосоматичні порушення (психологічні причини захворювань) - формування та відновлення взаємовідносин з родичами, друзями, колегами (психотерапевтична робота); 2. Групова сімейна психотерапія (консультація як пар, так і окремо партнерів): - сімейні та подружні конфлікти, відсутність взаєморозуміння в парі; - розлад сексуальних стосунків у парі; - психологічний супровід при проходженні кризових етапів розвитку сім’ї; - батьки і діти: корекція проблемних стосунків; - послуги медіатора - супровід при розлученнях.
Недавно смотрели

(0) отзывы о психологе Єлена Олександрівна Абрамюк
Добавить комментарий
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив





Услуги психологов и психотерапевтов во Львове