Психолог в Украине


Олена Юріївна Мазур - Записаться к психологу


  • Цена: 700 грн.
  • Номер телефона:
  • Адрес: Черновцы
  • День рождения:
  • Другие контакты:
  • Владение языками: Русский, Украинский
  • Профессия: Психолог
О психологе - Олена Юріївна Мазур

Образование - Олена Юріївна Мазур
Магістр/Cпеціальність "Фінанси та кредит" Чернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича; Магістр/Cпеціальність "Практична психологія" Чернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича; ВСППГП МГІ: Завершила гештальт-програму ll-го рівня; ВСППГП: Спеціалізація "Теорія розвитку в гештальт-підході: Вікові кризи"; УАТА: Початковий (101) та базовий курс (202) Транзактного аналізу; УАТА: Оргконсультування в Транзактному аналізі; Психологічні ігри в організаціях; УАТА: Член Української асоціації Транзакційного Аналізу; EAPS: Учасниця Європейської асоціації психологів-сексологів.
Опыт психологической практики - Олена Юріївна Мазур
- Здійснюю індивідуальне консультування та довготривалу психотерапію; З 2018-2022 рік - психолог, психотерапевт в ІТ-компанії "Lead Line IT"; - Здіснюю індивідуальне організаційне консультування: аналіз структури, ролей, етики, сценаріїв, комунікації; Маю значний досвід роботи в масштабних компаніях зі різноманітною організаційною структурою управління (Головний спеціаліст-бухгалтер "АТ-Ощадбанк", головний бухгалтер проекту "Бімедіс")
Используемые подходы и техники - Олена Юріївна Мазур
Гештальт терапия Транзактный анализ
Работа с проблемами - Олена Юріївна Мазур
Основні напрямки роботи: - Професійні психологічні деформації ІТ-фахівців; (Здійснюю психологічний супровід на етапах професійного ставновлення, працюю з професійними деформаціями та психологічними особливостями комунікативної компетентності ІТ-фахівців. Психологічна підготовка до співбесід в ІТ-сфері та ін.) - Травми, фіксації, призупинки розвитку: вікові кризи; - Життєві сценарії: робота з деструктивними посланнями, контамінаціями; - Самооцінка та самоцінність; - Особистісні границі та сепарація; - Кризи ідентичності: синдром самозванця, труднощі в самореалізації, професійне перегорання; - Відносини та їх кризові періоди; - Комунікативні труднощі: робота з комунікативними навиками, розвиток комунікативних стратегій; - Прокрастинація та ОКР; - Кризи сенсів та цілей; - Психологічні ігри в організаціях; - Не працюю з дітьми, алко, нарко та ігровими залежностями.
Недавно смотрели

(2) отзывы о психологе Олена Юріївна Мазур
Добавить комментарий
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив



Отзыв о психологе от Fanil
Fanil Пациент
-1

Объясняет все назначения, дает дополнительные рекомендации. В целом очень приятный, уделяет достаточно времени. Специалиста выбрал по отзывам.

Отзыв о психологе от Глеб Александров
Глеб Александров Пациент
0

Первый прием понравился, буду продолжать лечение у этого доктора.


Услуги психологов и психотерапевтов в Одессе











Услуги психологов и психотерапевтов в Черновцах