Психолог в Украине


Катерина Юріївна Фока - Записаться к психологу


  • Цена: 500 грн.
  • Номер телефона: (066)432-85-48
  • Адрес: Черновцы
  • День рождения:
  • Другие контакты:
  • Владение языками: Русский, Украинский
  • Профессия: Психолог
О психологе - Катерина Юріївна Фока

Образование - Катерина Юріївна Фока
- Закінчила Буковинський державний медичний університет, факультет "Медична психологія". Отримала диплом і сертифікат лікаря-психолога у 2012році. - Навчаюся в Київській школі розвитку психотерапії в рамках Української спілки психотерапевтів в клієнт-центрованому підході - Український психотерапевтичний університет (УСП) з 2015 р. - Пройшла підготовку за курсом "Тілесно-орієнтований підхід в гештальт-терапії" від українського філіалу МГІ, сертифікувалася у 2012 році (І.М.Толочко).
Опыт психологической практики - Катерина Юріївна Фока
Практикуючий лікар-психолог з 2013 року : 2013-2016рр. - лікар-психолог Волинської обласної психіатричної лкарні№2 2016-2017р. - лікар-психолог Чернівецької обласної психіатричної лікарні 2016-2018 психолог Центру доброти матері і дитини "Мрія Марти" з 2016 по даний час - лікар-психолог Чернівецького міського інсультного центру Проводжу індивідуальні консультації, тренінги та групи (т.ч. у skype)
Используемые подходы и техники - Катерина Юріївна Фока
Клиент-центрированная психотерапия
Работа с проблемами - Катерина Юріївна Фока
-індивідуальні консультації та тривалі психотерапевтичні зустрічі - кризове консультуванння - психологічний супровід важкохворих, психічно хворих та їх сімей - робота з професійним вигоранням - робота з панічнічними атаками, фобіями та тривожними станами - психологічна допомога при депресіях та втратах близьких - працюю з жертвами насилля - діагностика психічного стану - Можлива робота в skype чи інших месенджерах - НЕ ПРАЦЮЮ з дітьми до 15 років, та залежностями
Недавно смотрели

(0) отзывы о психологе Катерина Юріївна Фока
Добавить комментарий
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив




Услуги психологов и психотерапевтов в Одессе











Услуги психологов и психотерапевтов в Черновцах