Психолог в Украине


Ольга В'Ячеславівна Колеснікова - Записаться к психологу


  • Цена: 800 грн.
  • Номер телефона: (097)911-47-71
  • Адрес: Киев
  • День рождения:
  • Другие контакты:
  • Владение языками: Русский, Украинский
  • Профессия: Психолог
О психологе - Ольга В'Ячеславівна Колеснікова

Образование - Ольга В'Ячеславівна Колеснікова
Київський інститут бізнесу і технології (диплом спеціаліста). Київський університет ім. Бориса Грінченка. Навички та техніки консультування. Групове консультування. Університет Ріджент (Regent University, USA).Психологічне консультування і травматерапія. Рівень - супервізор. Спеціалізація в області психотерапії: Травма та стресогенні розлади. Управління стресом від співчуття. університет Ріджент (Regent University, USA). Кейті Т.Ірвін Перша психологічна допомога військовим, сім‘ям та дітям. університет Ріджент (Regent University, USA).Горе та втрата: психологічний супровід. Джошуа Краймаєр. Сопричасна християнська психотерапія, Українська асоціація християнської психології. Л.М.Гридковець
Опыт психологической практики - Ольга В'Ячеславівна Колеснікова
Досвід роботи практичним психологом 8 років. Коли до вас звертаються, які проблеми клієнтів турбують найчастіше? пережити травму (смерть близьких, розлучення тощо); подолати страх; визначитися з особистим життям; знайти своє покликання, роботу по душі; Батьків найчастіше хвилюють: поведінкові проблеми діток. Вікові кризи, істерики, адаптація до садкачи школи.
Используемые подходы и техники - Ольга В'Ячеславівна Колеснікова
Гештальт терапия Гуманистическая психотерапия Когнитивная психотерапия Клиент-центрированная психотерапия Экзистенциальная психотерапия EMDR-терапія (ДПДГ)
Работа с проблемами - Ольга В'Ячеславівна Колеснікова
Сімейні проблеми, проблеми взаємодії з дітьми, особисті проблеми. Сімейні розстановки за Хеллінгером. Часто: невпевненість в собі, підвищена тривожність, депресії, фобії і панічні атаки, сексуальні розлади, переживання гострого горя, пов’язаного з втратою або хворобою близької людини, розставанням; страхи у дітей; ПТСР у жертв нападів, катастроф і пожеж;
Недавно смотрели

(1) отзывы о психологе Ольга В'Ячеславівна Колеснікова
Добавить комментарий
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив



Отзыв о психологе от Віолета
Віолета Пациент
0

Дуже приємна і чутлива, завжди уважна. Оля допомогла мені зрозуміти себе і почати жити так, як я хочу. Дуже їй вдячна. Завжди порекомендує що цікаве почитати, на консультації відчуваєш себе в безпеці і що тебе розуміють. Рекомендую!


Услуги психологов и психотерапевтов в Киеве