Психолог в Украине


Ірина Горніцька - Записаться к психологу


  • Цена: 450 грн.
  • Номер телефона:
  • Адрес: Тернополь
  • День рождения:
  • Другие контакты:
  • Владение языками: Русский, Украинский
  • Профессия: Психолог
О психологе - Ірина Горніцька

Образование - Ірина Горніцька
2005р. - диплом практичного психолога ТЕІПО ( Тернопільський експериментальний інститут педагогічної освіти ) 2003 - 2005рр. - участь у тренінгових группах по арттерапії З 2015р. навчання у Київському інституті Гештальта і Психодрами (філіал Московського інституту Гештальту і Психодрами. 2016р. участь в літньому інтенсиві (МГІ) 2017р. - участь у зимовому інтенсиві КіГіП (МІГІП) 2016р. - участь у семінарах "Серійне малювання" та "Емоційно-символічна комунікація у дітей" Сертифікати зі спеціалізацій - "Дитяча та сімейна психотерапія у Гештальт підході" - м. Львів - Московський Інститут Гештальту, сертифікат з підвищення кваліфікації у довгостроковій навчальній программі "Пренатальна та перинатальна психологія". Сертифікати участі у міжнародних конференціях, проведення воркшопу на 3-й Західноукраїнській психологічній конференції.
Опыт психологической практики - Ірина Горніцька
Консультативна робота з вагітними жінками у Школі Материнства при Пологовому будинку № 2 - групова терапія . Приватна практика - індивідуальна робота, консультування сімейних пар та терапія стосунків батьківсько-дитячих взаємин. Онлайн консультації Психолог-волонтер у психологічному центрі "Крок на зустріч". Досвід роботи з військовими, їх сім'ями, та переселенцями. Індивідуальна та групова робота. Досвід роботи з залежними у реабілітаційному центрі закритого типу. Проведення групових занять для психологів та соціальних працівників шкіл. Систематично беру індивідуальну супервізію на роботу, а також я є постійним учасником супервізійної групи.
Используемые подходы и техники - Ірина Горніцька
Аналитическая психотерапия Гештальт терапия Клиент-центрированная психотерапия Арттерапія
Работа с проблемами - Ірина Горніцька
Особистісні проблеми Дитяча психотерапія. Батьківсько-дитячі відносини. Індивідуальне та сімейне консультування ( розлучення, конфлікти, сімейні кризи, проблеми у вихованні дітей.....) Самореалізація Травми, депресія, залежності...
Недавно смотрели

(1) отзывы о психологе Ірина Горніцька
Добавить комментарий
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив



Отзыв о психологе от Beelisid
Beelisid Пациент
+1

Понравился сам доктор. Хорошо выслушал мою жалобу, прописал курс лечения. Сам доктор запомнился своей внимательностью и фиксированностью над решением проблемы.



Услуги психологов и психотерапевтов в Запорожье