Психолог в Украине


Юлія Вікторівна Величко - Записаться к психологу


  • Цена: 1100 грн.
  • Номер телефона: +38(099)0277675
  • Адрес: Киев
  • День рождения:
  • Другие контакты:
  • Владение языками: Русский, Украинский
  • Профессия: Психолог
О психологе - Юлія Вікторівна Величко

Образование - Юлія Вікторівна Величко
В 1993р. закінчила Криворізький медичний коледж, спеціальність сестринська справа. ВНЗ: у 2007р. закінчила МАУП м.Київ, кваліфікація психолог. З 2014р. по 2018р. - навчання в Українському Інституті Когнітивно-поведінкової терапії (УІКПТ м.Львів). В 2016р. пройшла акредитацію та отримала кваліфікацію КПТ-консультанта і дозвіл на клінічну практику. Сертифікати: навчання у проекті "Діти і війна"(2014р) від Children and War Foundation (London); "А-В-С психологічної допомоги потерпілим в зоні АТО" 2014р."Поведінкова терапія поведінкових розладів у дітей та підлітків" 2015р; "Використання підходу майндфулнес та фокусування..."2017р; "Робота з комплексними формами ПТСР..." 2017р. та ін. З 2020р по 2021р вивчала "Інтеграція Майндфулнес у консультування, коучінг та психотерапію" в Українському інституті когнітивно-поведінкової терапії.
Опыт психологической практики - Юлія Вікторівна Величко
з 2006р підготовка вагітних до пологів Проведення бізнес-тренінгів - з 2008р. З 2013р: -Індивідуальна консультативна робота; - проведення тренінгів для вагітних - батьківські школи - групова робота з дітьми та підлітками: - розвиваючі заняття з дітьми від 6 міс до 1,5р - психологічна підготовка до школи дітей 5-6р - робота в умовах дитячого табору - тренінги для підлітків - індивідуальна робота з дітьми і підлітками З 2014р - робота з бійцями АТО та членами родин (тренінги та консультування у в/ч і в зоні АТО). Починаючи з 2016р. застосовую в роботі техніки когнітивно-поведінкової психотерапії.
Используемые подходы и техники - Юлія Вікторівна Величко
Когнитивная психотерапия Поведенческая психотерапия схема-терапія майндфулнес
Работа с проблемами - Юлія Вікторівна Величко
Працюю з такими проблемами, як депресії, обсесивно-компульмивний розлад, зависока тривога за злоров'я, генералізований тривожний розлад, панічні атаки і агорафобія, соціальна та інші фобії, РХП, наслідки травматичних подій, ускладнене переживання втрати та ін.
Недавно смотрели

(1) отзывы о психологе Юлія Вікторівна Величко
Добавить комментарий
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив



Отзыв о психологе от Sasell
Sasell Пациент
0

Дуже задоволені лікарем. Дякуємо, за те він нас прийняв.


Услуги психологов и психотерапевтов в Киеве