Психолог в Украине


Олена Островська - Записаться к психологу


  • Цена: 250 грн.
  • Номер телефона: (050)317-24-86
  • Адрес: Львов
  • День рождения:
  • Другие контакты:
  • Владение языками: Русский, Украинский
  • Профессия: Психолог
О психологе - Олена Островська

Образование - Олена Островська
- ЛНУ ім. І. Франка, Диплом психолога. - МГІ - 6 річний курс навчання. Сертифікат гештальттерапевта. - Український інститут когнітивно-поведінкової терапії (3-річний курс навчання). Сертифікати пройдених спеціалізацій. - Схема-терапія - АСТ: терапія прийняття і зобов'язання - майндфулнес
Опыт психологической практики - Олена Островська
8 років приватної практики, проведення терапевтичних груп, тривалої та консультативної терапії. Тренінги для бізнесу (командоутворення, ініціативність, боротьба з прокрастинацією на роботі, асертивна поведінка, комунікація в новому колективі, перфекціонізм і його антидоти) і для широкої аудиторії (як взнати, чого я хочу і поставити цілі в житті, тренінг з 10 зустрічей "Школа психологічної грамотності"). 8-тижнева Майндфулнес.
Используемые подходы и техники - Олена Островська
Гуманистическая психотерапия Когнитивная психотерапия Поведенческая психотерапия Схема-терапія ACT (Acceptance_and_commitment_therapy)
Работа с проблемами - Олена Островська
- депресії, - фобії, тривожні розлади, панічні атаки, - ОКР, - хрчові розлади (білімія, анорексія, імпульсивне переїдання) - самопошкоджуюча поведінка (молоді люди від 18 р.) - проблеми в стосунках, - психосоматика, - трудоголізм як симптом, - статева ідентичність, - ПТСР, - пограничні розлади і ін. Перша зустріч діагностична і триває 1,5 год. Перед зустріччю часто відправляю опитувальники.
Недавно смотрели

(1) отзывы о психологе Олена Островська
Добавить комментарий
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив



Отзыв о психологе от Juslvena
Juslvena Пациент
0

Врач все объяснила и выслушала.



Услуги психологов и психотерапевтов во Львове