Психолог в Украине


Оксана Василівна Гасько - Записаться к психологу


  • Цена: 500 грн.
  • Номер телефона: (066)219-92-27
  • Адрес: Львов
  • День рождения:
  • Другие контакты:
  • Владение языками: Русский, Украинский
  • Профессия: Психолог
О психологе - Оксана Василівна Гасько

Образование - Оксана Василівна Гасько
1. У 2012 завершила навчання у Тернопільському НПУ ім. В. Гнатюка за спеціальністю "Психолог". 2. 2008 - 2009 участь в «Арт-терапевтичному проекті» (144 год). 3. У 2012 участь "International School Project" 4. У 2013 отримала сертифікат психолога-консультанта у методі позитивна психотерапія (280 год.) 5. У 2015 навчання на майстер-курсі Українського інституту позитивної психотерапії. 6. 2015 - 2017 проходила підготовку травма терапевтів та ЕМДР-терапевтів в Інституті психічного здоров'я УКУ (м. Львів). 7. У березні 2018 року пройшла навчання по пренатальних втратах «Безпечне місце" в УКУ проект «Life perspectives».
Опыт психологической практики - Оксана Василівна Гасько
6 років практики: корекційно-розвивальна робота із дошкільнятами; психологічна допомога дітям, які опинилися у складних життєвих обставинах; Психологічне консультування подружніх пар; Організація терапевтичних груп "Жива надія" (для тих, хто переживає пренатальну втрату) та груп душевної віднови для жінок і не тільки; ЕМДР практика для тих, хто пережив травмуючу подію ( ПТСР, травма розвитку); терапевтична підтримка тих, хто зазнав булінгу (знущання в школі) за програмою SSET чи мобінгу (цькування на роботі); працювала із співзалежними за програмою 12 кроків.
Используемые подходы и техники - Оксана Василівна Гасько
Когнитивная психотерапия Поведенческая психотерапия Позитивна психотерапія ЕМДР-терапія
Работа с проблемами - Оксана Василівна Гасько
Як будувати екологічні, гармонійні стосунки з партнером ("Токсичні стосунки", межі) Як накопичувати стан “любові” та “щастя” (віднайти втрачений ресурс: депресія, апатія, суїцидальні думки, ПТСР, травма) Як стати психотерапевтом для себе та своєї сім'ї (кризи, горе втрати) Як віднайти самоцінність
Недавно смотрели

(1) отзывы о психологе Оксана Василівна Гасько
Добавить комментарий
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив



Отзыв о психологе от Whr
Whr Пациент
0

Все понятно. Все что хотела узнать, узнала.



Услуги психологов и психотерапевтов во Львове