Психолог в Украине


Олена Сергіївна Кудрицька - Записаться к психологу


  • Цена: 500 грн.
  • Номер телефона: (063)964-08-79
  • Адрес: Львов
  • День рождения:
  • Другие контакты:
  • Владение языками: Русский, Украинский
  • Профессия: Психолог
О психологе - Олена Сергіївна Кудрицька

Образование - Олена Сергіївна Кудрицька
Закінчина навчання у Черкаському Національному Університеті імені Богдана Хмельницького, на каферді Психології, за напрямом Психолог. Отримано сертифікат Консультант - Психотерапевт 2017 року, у методі Позитивна Психотерапія Носсрата Пезешкіана. Продовжую навчання на мастер курсі (Психотерапевт у методі Позитивної Психотерапії). Отримано сертифікат 2019 року тема : Робота Психотерапевта з кризами та травмами у методі Позитивної та Транскультуральної Психотерапії.
Опыт психологической практики - Олена Сергіївна Кудрицька
Закінчила навчання в університеті та базовий курс Позитивної Психотерапії у 2017 рокі. Під час навчання проходила Інтервізії , особисті години Терапії. Початок консультування з 2018 року. Завдяки любові до роботи та до особистого життя, продовжую навчання , збагачую знання, вміння, методи. І з цим продовжую особистий ріст та розвиток. У якій би ситуації ви зараз не знаходились, знайте - усе можна виправити, змінити, налогидити. А саме головне змінити своє життя, думки та сприйняття, навчитись відчувати себе, свої бажання. Задайте собі прості запитання: - мені подобається як я живу? - чи можу я жити по іншому? - чи хочу я це змінити? - я завжди щирий сам із собою? що ви відчули в цей момент, коли прочитали запитання? Ми разом можемо розібрати ці питання, зрозуміти що відчуваєте, як би ви хотіли по іншому.
Используемые подходы и техники - Олена Сергіївна Кудрицька
Клиент-центрированная психотерапия Психоанализ Позитивная психотерапия
Работа с проблемами - Олена Сергіївна Кудрицька
-особистісні проблеми; - коли вам здається, наче ви у глухому куті; можливо ви бігаєте по колу? -міжособистісні стосунки; -допомога в подоланні складних життєвих ситуацій (криза в особистому рості, криза у стосунках, грошова криза....) - соціальна реалізація, кар'єра (чим хочу займатись? в чому себе проявити?); - самооцінка; - страх почати діяти; страх розмовляти відверто; страх спробувати свої сили; страх дозволити собі бути щасливою людиною; страх виступу перед публікою; ( страх- це один із життєвих механізмів, він необхідний в умовах виживання. В сьогоденні у кожної людини є страхи, які можуть заважити жити собі у задоволення. Можливо варто спробувати позбутися страху? Чи дізнатись звідки він? Як давно він з вами? Можливо на фоні цього стразу з'явилися панічні атаки?) - стид; - відчуття провини; - можливо ви відчуваєте, що у вашому житті щось не так, але не знаєте як це описати? Виникає відчуття важкості, і що більше так не витримаєте?
Недавно смотрели

(1) отзывы о психологе Олена Сергіївна Кудрицька
Добавить комментарий
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив



Отзыв о психологе от Bal
Bal Пациент
0

Врач очень внимательная, все в подробностях объяснила. Очень понравилось то, что не навязывают лишние анализы и процедуры.



Услуги психологов и психотерапевтов во Львове